Moram nekom da se izjadam :((

1. snebljivaazdaja,umreces

2. Ukrali mi telefon pre neko vece. :(

3. Meni bi prije oci iz glave ukrali.
    Ne ispuštam ga iz vida 1 sec lolo

Ako je bolji neki vidji moze li pd da ga locira.

4. U autobusu. Tako mi i treba kad ne umem da se ponašam u GSP. :P
    LG LII, prijavila sam, možda ga i nadju, inspektor mi se nešto sugestivno smeškao.

Smo - RAVEN HUGS- saosećam za prstenje. O'š ti dam neki moj za rebound?

5. Ukrali mi telefon pre neko vece. :(

Haha, ono kad si svaki dan na sajt a postovao bi na omiljenu temu ali nemaš o čemu i misliš misliš i riješiš da navedeš da su ti ukrali telefon prije neko veče. lol

Ontopik: bačio sam poslednjih godinu dana života skoro pa uzalud.

6. Aaaa, breee
    najbolja zaštita za telefon u busu su sluške, ne možeš da ne primetiš da ga neko cima

7. je li bilo kakvih slika ili video zapisa u njemu?

8. izgleda da sam zaradio upalu pluca, moram kod doktora

9. Само бео лук.

10. Jeste bilo slika naravno.
    Ma što je najtužnije, sa slušalica su mi ga i ubrali, jer sam bila sa drugaricom pa su mi stajale ovo vrata, neaktivne.

11. Рејвенко, само ђумбир.

12. STAVI MALO RAKIJE NA TO.

13. Кад сам већ на теми, да се и пожалим.

Од кад сам у овом послу, 5-6 година, не памтим овако лошу ситуацију, не мислим на моју фирму ми још и радимо, него генерално. Увек је било лоших периода, конкуренција мало напредује ти паднеш, па ти растеш конкуренција пада.

Ове године, сви падају са продајом, све бранше. Људи, страшно је колико народ нема пара, мислим да смо дотакли дно као држава. Купује се само најосновније и то најминималније и на чекове.

Најгоре од свега је што не видим да ће бити боље, откази пљуште на све стране а фабрике се не отварају.

А најлуђе ми је од свега што смо дотакли дно а људи се баве неким десетим темама.

14. Pa ne možeš da se baviš konkretnim temama kad ne postoje rešenja nego samo problemi.
    - Radiš li negde?
    - Ne.
    - Tražiš li posao?
    - Aktivno.
    - Jebiga.
    - Imaš li para?
    - Nemam.
    - Zašto nemaš kad imaš posao?
    - Nema plate, gazda nije dao.

I šta dalje pričati?

15. I šta dalje pričati?

Kada stane priča, preći na dela :)

16. svuda je tesko, Thilmo. izdrzi brate.

17. Kada stane priča, preći na dela :)

Dakle na sirotinjsku zabavu :)

18. Thilmo, ti makar imaš da klopaš uvek.

19. A ima i ova situacija:

- Ideš li na letovanje?
    - Jok, nemam para.
    - Kako, pa zar ne radiš?
    - Ma radim, al mala plata.
    - Pa gde radiš? Kolko ti je plata?
    - 35 000, ma u Krusiku.
    - Pa jbg, što ne tražiš drugi posao?
    - Ma gde da ga nađem, sve propalo šta ću ćutim i šljakam ovde. Mada ni ovde nema posla, ništa ne radimo, igramo soni celo radno vreme, al državna, pa ne otpuštaju.
    - Pa što ne radiš još nešto pored?
    - A ne mogu brate, umoran od posla.
    - Pa kad ne pokušavaš da promeniš ništa, znači da ti je tu dobro?
    - Gde dobro, jedva preživljavam. Ovi slepci na vlasti neće da dođu kod mene u kuću da mi ponude posao, stan, kola, sekretaricu od 22 godine...

Ljudima je u naravi da budu jamaši, pa i ja za dosta stvari. Ako ti je teško, loše, moraš se nečega odreći da bi makar malo otišao napred. Ili probaj da otvoriš svoju firmicu, to je još više iscrpljujuće naročito u Srbiji, a možeš i da ideš negde u inostrantsvo. Držanje majke za suknju i kukanje kako su svi drugi krivi što ne rade ili što nemaju više novca ne vodi ničemu. Kolko se izboriš za sebe, toliko imaš.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.