Moram nekom da se izjadam :((

1. Napiši defku o tome kako si jeo govna. Navodno modusi vole tu tematiku. Ima da završiš na naslovu a toe cilj svakog autora, jelte.

2. To se ne radi tako. Govno kad posereš uzmeš i ako imaš kakvu jestivu biljku ili cvijet pospeš je tim govnim i ona onda da plod pa ga pojedeš ili ako nije jestiv onda uživaš u mirisnom cvijetu i jarkim bojama. Strpljenja i malo znanja, doktor si jebote, čudi me to od tebe.

3. nema vidre vise ovuda,izgleda da sam u pravu-smrt
    nek se izjada sad za to,agagahah

4. i jos joj se cepili ovuda i kao ,,bice sve dobro,ljubavi :*,,a ja joj se nisam cepio i bio sam u pravu da ce umreti,vi ste joj davali laznu nadu samo

5. Jesi probao urin da piješ? Čovek biolog objašnjava kako se to radi i zašto to treba da se radi. Kosmonauti ga piju pa ih eto lete pa vasioni, boli ih kurac, uživaju. Pa Džela... Ukratko, ništa se ne bača, skoro sve je iskoristljivo.

Dio s urinom počinje na 33:26.

http://youtu.be/KbRd1aG6v3k?t=33m26s

6. vidi ga Purašević što je oćelavio...

7. kuliraju me na cetu

8. i na forumu me kuliraju isto

9. niko mi ne cita defke...

10. Boli te kurac, odavno je počelo to međusobno iščitavanja i lajkovanje praćeno ulizivačkim i neprirodnim komentarima, samo što je sad sajt ogrezao do srži u tome.Što se prije pomiriš s tim (ne i poistovjetiš) biće ti lakše. Kolko ja vidim imaš četerske, lajkersko-komentatorske i sportske grupe, sve suprotstavljenje a ja ne volim to, da sam pripadnik ovih a protiv onih jer to dovodi do neželjenih situacija. Ovo sve počinje da liči na politiku, a ona je ružna.

Kolfilde makse vidiš da pričam s ljudima!

11. kolf udje na cet
    cet izadje iz ceta

12. soba u kojoj živim u domu je stecište bugara i bugarki i po cijeli dan slušaju bugarsku muziku i tako ubijte me

13. Bugari ušli u Sofiju!

14. Kupusarko, šta ti imaš protiv Bugara?!
    I ja sam Bugar, i Thilmo je Bugar!

15. Ne vole je, boli ih vrat kad je gledaju u oči.

16. Ruke su mi izbodene k'o u narkomana kakvog. Boli. Hoće ko ljubit da prođe? :(

17. Kolegice, prodje pola sata, niko ni ruku da ti poljubi. Dje ste kavaljeri?

18. ko sme da ljubi pa da postane narkoman? si lud-a...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.