Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Primijetila sam da na neke ozbiljne priče reagujem smijehom. Danas mi se to opet desilo. Sretnem svoju školsku profesoricu, starija je to žena, i kroz priču mi se požali kako je leđa bole, kako je imala operacije, i da je već odustala od liječenja, a ja se smijem.
Umro naš komšija, došla mati i govori mi da je čovjek umro- ja se smijem.
I tako se smijem na masu drugih stvari koje i nisu baš za smijeh.
Poslije mi bude baš neugodno.
слошило ми се кад сам видео да је мој брат лајковао ово
https://www.facebook.com/1404230209839807/photos/a.1406231389639689.1073741828.1404230209839807/1430042323925262/?type=1&theater
чекај твој бураз мисли да је бисерна огрлица станистички/масонски/ватикански накит? лолче
hahahaha šamar mu pukni
не знам да ли сам требао мање или више да га бијем у главу...
hahahahahhahaha
prejela sam se. na nervnoj bazi. muka mi je.
Pojeo sam 250g putera od kikirikija i sad mi je muka. - feeling sick :S
pojeo sam 300 grama kuvanih makarona ukrčkanih sa 300 grama svinjskog gulaša, sad idem po hladno pivo da to zalijem #bol #stomak #bašmebriga
ja nisam puter od kikirikija, a jesam neki roštilj...sludeo me splet okolnosti danas i sela da žderem...
:((((((((((((((((((((((
odo' da se ispovraćam... il i ja da zveknem pivo?
Zovi Furija Đuntu!
zavisi kakvom efektu težiš - lično nisam ljubitelj kiseline u grlu...
znači pivo...
KOKAKOLA sažiže sve
Aham...
http://www.youtube.com/watch?v=fqpHcZ7bMQ4
nemam sad kući kokišku...samo sok od fante i neku šokatu...i pivo ladno.
Jeo govna, pa mi sad muka.
Pomažite, i ja sam žensko, ajde pomažite jaooooo umirem jaooooo meni šta ću!!!