Moram nekom da se izjadam :((

1. ODE NA SVADBU, IGRA KOLO, PUCA IZ KALAŠA, STARTUJE SISE, VATA PEVALJKU, VOZI PIJAN MLADENCE 150 NA SAT
    http://www.dodaj.rs/f/h/Nj/4TA67eH5/screenshot1.png
    CELO VEČE NE USTANE SA STOLICE, ZAGRLIO SE SA STARIM SVATOM I PRIČA MU VICEVE SA TEME ''NOVI VICEVI NA VUKAJLIJI''

2. sad si bas preterao...

3. није уреду...

4. корнелије...брате...

5. банујте га јер качи моју приватну фотографију, није у реду стварно

6. крив је више него његов врат

7. Au Kornelije brate, zamisli da tebe neko zajebava na nekom sajtu!!

8. Usestvovao sam u vozicu uz "moji su drugovi". Iznenadili me sise ja usto da polomim casu uz "ti pakosna zeno" kad zavrsi se ovaj opali bajagu uvatise me i jbg...osecam se manje covek sada.

9. To da ispoštuju vas mlade lol

10. pseto, ako nisi bi lokomotiva, nije tako strašno

11. Jebač koliko plaćaš šišanje

12. nisam bio lokomotiva, bio sam poslednji i na trecem krugu pored mog stola sam zapalio...zasto ljudi to i dalje rade? i to ne deca nego matore konjine od 24-62 godine.

13. који трансфер је тај возић, законом забранити!

14. namamila me djubrad

15. Nemojte ga tesiti i uljuljkavati u lazima da to nije strasno. Strasno je i treba se suociti sa tim.

16. svestan sam da je strasno i suocavam se..da li cu ikada biti normalan? ovo poredim sa onim kada sam kasno shvatio da je trandza trandza al sta je tu je

17. Sledeći put okrenute samo vozić u suprotnom smeru i dejstvo će biti poništeno.
    Ili se napij na vreme

18. hahaha al ti vozici su stvarno uvek bili preidiotska stvar

19. Покушавам да схватим како су те увукли у возић ако си био последњи. Јеси размислио о томе да можда... подсвесно ипак желиш да будеш вагон?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.