Moram nekom da se izjadam :((

1. http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201306/612983/bajaga.jpg

To mu ga dođe neka adult-verzija one dečje pesmice Ćihu-ćihuhu, one Zmajeve.

Покушавам да схватим како су те увукли у возић ако си био последњи.

Baš tako

2. ањњњ мој постер

3. Jebiga, kad nisam našo onaj dobar - sa kerovima ili tako nešto LOLOLO

4. Ено га ПЦЕТООО88 на крају!

Ови керови су педери, иначе

5. хахахахах види их

6. ПСЕТО које је волело возове ЛОЛОЛО

7. hahaah vidi ih kerici

8. Покушавам да схватим како су те увукли у возић ако си био последњи. Јеси размислио о томе да можда... подсвесно ипак желиш да будеш вагон?

Pa nisu me uvukli na kraj nego negde u sredinu al sam kao propustio neke ribe i kuma ispred pa ostao zadnji.
    a želim da budem vagon samo ako si ti lokomotiva :*

9. Мој покојни ђед има слику трактора на споменику ко да је избеглица :((

10. jel ima još neko, osim mene, grip u ovo doba godine?

11. ти си медицински феномен, добила си грип

вау

12. Jugo mi trosi 13,5 litra plina i ne moze vise da se ustroji nikako...Ne znam sta da mu radim vise.Zapalicu ga.

13. да, то би требало да му смањи потрошњу

14. Zapalicu ga.

Zapaliće se sam od plina lololo

15. Zar se plin ne meri u bocama?

16. Jugo mi trosi 13,5 litra plina i ne moze vise da se ustroji nikako...Ne znam sta da mu radim vise.Zapalicu ga.

Imam neki vaucer sa Lukoil pumpe za popus' na servis plina - 1500 kinti za zamenu filtera tecne i gasne faze. Posto meni sleduje za 30k kilometara, rado se odricem ovog. BG

17. Obzirom da jugo troši 10 litara benzina u normalnim uslovima, nemoj da se potresaš.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.