U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
.Vule
https://pbs.twimg.com/profile_images/2236661645/cab.png
Još da je žičana proteza i isti.
Вуле ти дошо да се изјадаш, а ови мангупи те прцају? Што то?
Somara, si ovo prekopirao sa profila moje petnaestogodinje sestre? :D
Mangupi su to, jebi ga.
Ko ga prca? Njegov slucaj je samo gori od mog, sluzi mi da zalecim rane. :D
Na svo ovo sranje našao je i led ko kajsije da pada po već napaćenom narodu. Jedva smo auta spasili iz poplave sad nas još i to krka.
Doboju još fali jak vulkan, sve ostalo smo imali.
Na svo ovo sranje našao je i led ko kajsije da pada po već napaćenom narodu. Jedva smo auta spasili iz poplave sad nas još i to krka.
Doboju još fali jak vulkan, sve ostalo smo imali.
А земљотрешчић некакав?
bilo to par dana posle poplave, al to čisto malo tresnulo.
smara ovaj fudbal...
Stvarno, igraju ko žene. Ma i gore igraju, da žene igraju svi bi gledali u nadi da će nekoj ispasti sisa, ovako tuga.
E, a smešno je majkemi: sad sve živo pakuju u fudbalsku konotaciju. Milka ima posebnu čokoladu, pa onda Smoki od 300 grama, Don Kafa specijal, ima i jebeni toalet papir Brazil-Šampionat!
Leba i igara.
A dobro prvenstvo, realno!
Istovaraj!
ISTOVARAJ
neću sad da se nešto jadam ali ne znam u koju temu da stavim ovu konstataciju: jebote bog u pičku, ako mi se devojka toliko svidi da bih hodao na trepavicama zbog nje, u samom startu će biti odbojna prema takvom stavu, registrovaće me ko mekušca (msm pričam kako ja mislim da se u njenoj glavi odvija to) i neće biti ništa od toga. Iako ne moram to da joj kažem to se vidi iz mog odnosa prema njoj, da sam dobar i fin. A devojke sa kojima bih imao samo seks i ništa više od toga, za koje ne bih kurcem mrdnuo će me skontati kao mužjaka i hteće sve i odma. Tako će na kraju ova prva zvana 'hodanje na trepavicama' otići sa likom 'ja hoću samo seks i ništa više' dok ću ja možda tovariti neku levu zbog koje bi neko peti hodao na trepavicama i tako u krug. jebeni začarani krug. i kako onda da postoji prava ljubav kad su žene kurve?
Ako se i ti sviđaš njoj, neće, veruj mi, a ako ne, onda ionako nema svrhe.
Baš si kontroverzan.
kad bi bilo moguće da se dve osobe jednako lože jedna na drugu
Hoćeš da mi kažeš da je u svakoj vezi jedan tu na silu?
ne, ali uvek je jedno dominantnije, a to je ono koje je manje zaljubljeno tj nije zaljubljeno