Moram nekom da se izjadam :((

1. Pa mi smo hrvati, o čemu ti to ćetnik?! Zalutao si u našu lipu.

Ubila se zbog ljubavi, ispita ili sekta?

2. Vozim ja prije neku godinu dvije drugarice iz osnovne i kažu mi da se jedan što je učio s nama bačio pod voz zbog đevojke. Kažem ja izbačite rusku lektire za obavezne, a-da, džabe pričaš. Ja baš kad razmislim malo u mojem okruženju više ima čini mi se nasilnih smrti i pogibija nego prirodnih. Ne jadam se ni ja, ali baš mi dođe da se zamislim koliko smrti okružuje čoveka.

3. još uvek ne znam zbog čega je, nije ni izgledala bogzna koliko depresivno, barem ne više od mene lol. nije čak bila ni metalika, nikakva sekta, čak vrlo dobra pička.

moguće je da su ispiti u pitanju, opasna nam je jebada ove godine, ja sam puko potpuno

4. bila je zaljubljena u tebe, a ti to nisi primjećivao, ili si se pravio da ne primjećuješ...

5. da stvar bude gora bacao sam ga na nju. ona kategorija riba što se potajno ložite na njih al niste ni prstom mrdnuli povodom toga, niti vam se ikad desilo da započnete neki duži razgovor

6. zato se ti i jadaš, sad ti je morbidno da ga bacaš na mrtvu osobu

7. ma jok, ja takvih riba imam jedno 50 na faksu :D

8. a boli te kurac, mora da je Megatrend :)

9. nismo došli da se vređamo

10. Uzo sam da pojedem onaj twice od ananasa i kokosa, 1000 ml iliti 490 grama
    i nisam stukao ni trećinu a ne mogu više.

Nekad sam derao 2 takva, jebem ti ženo majku bogovu....

Zapali se auto ispod mog balkona, sad smrdi sve.

Jebem ti i poplavu više kad ojebine idu to popravljaju i suše auto jebeno i za mjesec dana on vozi poplavljeno auto i kaže zapalilo se.

Ovo je 5. auto koje gori u junu, toliko ih u Doboju nije gorilo za godinu. Jebeni jevreji, jebali bi se za marku, prodaj govno poplavljeno i kupi kadeta suzu.

11. I znalo se nekad, vrijeme se dijelilo na PRIJE RATA i POSLIJE RATA.

Sada dijelimo na PRIJE POPLAVE i POSLIJE POPLAVE.

Kod nas ni prije poplave nisi mogao pojesti kršten sladoled. Sve nešto vodenasto, usrano, jebem ti mentalitet da ti jebem kad ono zakida na sladoledu da ti jebem stoku i kad razrijeđuje mlijeko.

Poserem se ja na sve ovo.

Bio sam u petak u Šamcu. Brate, koliko su napričali šta im je bilo, leptejebo, mislio sam ŠAMAC-NOVA HIROŠIMA, ŠAMAC PA VUKOVAR kad ono korčina, jbt, meter i po vode i idemo ludilo, nije ni do pola stana došlo. Na mojoj zgradi je lijina razgraničenja između vode i nas smrtnika na 3.5 metara. ALOE! A da ne pričam tamo u dubljim dijelovima grada, bilo je i 6, mislim da je rekord u jednoj tački 8 metara, al to je mali prostor.
    Čuj, metar i po vode i oni toliku frku digli. Smiješno.

12. Vidim post, rekoh da vidim šta je, da se nisi opet zaljubio :D

13. Poprilicno sam srecan i ,,nirvanistican" ako tako moze da se kaze, ali ipak moram i da se izjadam. Imam ispit sutra,a pijan sam. Ne pijan=usran,ali dovoljno pijan da vise marim za kakvu finu pesmu na YT nego za to sto cu da padnem sutra. :D

14. ma kakav ispit,jebes to
    vidi ako imas i vutru neku da zavrsis odlicna je kad u tom stanju si,samo ga pojacava

15. Ja sam neke kurčeve sreće u poslednje vreme, to nema nigde. Pisah pre kako me ostavila riba posle 2 godine, i još sto me kuraca snašlo. Ja reko staće maler majku mu, kad ono djavola. Stigle mi neke kazne i prijave, moraću kola da prodam da poplaćam to. Juče sam utvrdio da sam ili proklet, ili alkoholičar. Napio se opasno, izgubio novi Zippo koji sam kupio juče ujutru, a stari sam poklonio nekoj pički. Mada sumnjam i da su mi ga drpili, a mozda sam i nekom dao, pa mi nije vratio. Ukrali mi i paklo cigara u kafani sunce ti jebem, to videše ovi oko mene da mi je neko smaknuo usput. Aj to i nekako, odem u diskoteku posle i zagubim sako koji sam drugi put obuko, osam jebenih hiljada sam platio. Tu se još malo od muke napijem, a jutros kad sam se probudio utvrdim da mi je novčanik prazan skroz. Gde su pare, nemam pojma, nisam tolko mogo da spičkam nikako.

16. eh,vule,nevaljalko nas,uvek neke nevolje s tobom

17. vidi ako imas i vutru neku da zavrsis

a bilo veceras,ali nisam bio u tom fazonu,ja kao bio ,,popicu dva-tri piva i idem da ucim"...kad ono kurac...

18. eh,vule,nevaljalko nas,uvek neke nevolje s tobom

he he.

19. izdrzhi bookowsky, znash da si na prawom putu kad se prashina dizhe, kad neshto jako zhelish, ceo uniwerzum ce se urotiti da to i ostwarish
    Zgazili su te ? Ustani.
    Ne mozhesh ? Trudi se.
    Suze ? Obrishi ih.
    Boli ? Trpi.
    Kako ? Nekako

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.