Moram nekom da se izjadam :((

1. Smorka, pokrij Luksa, da ima nešto vajde otebe. Od sekiracije nema ništa

2. ањњњњ

Zaboravila sam da dodam da nisam mnogo. Malo samo. Ma nimalo. Znači nisam ipak, nego zajebavam.

Jepse Kaunteeeeeeeee! Ovo je psihofizičko zlostavljanje. Fizičko zato što osećam uštip preko interneta. :'(

3. kako je dobro ovo jepse

4. Aha, pre sam jednom i bilo mi do jaja

5. Neće da me pokrije, odoh plakati u tišini i jesti ojrokrem kašikom iz kantice :-(((

6. Smorka, oš pokriti Luksa prekosredine ili da priložim još koji prigodan gif? M?
    Tako sam i mislio.

7. Morate me ljudi malo sačekati, spor mi je net mnogo. Nemože to tako sve brzo. xexe

Neće da me pokrije, odoh plakati u tišini i jesti ojrokrem kašikom iz kantice :-(((

Kad si, kako te ono koleginice zovu... MICAAAAA. buahahahahaha
    A kako da te pokrijem, majke ti, kad imaš dva metra ili tu negdi. exexe

kako je dobro ovo jepse

Za u čitanke!

8. Smorka, citiram jednog Vukajlijaša, lako ti je dirati mehke ljude, isto kao i šutati babe niz elevator, podjednako zabavno ali ne i ljucki.

9. i, eto, kad neko dodje ovde da vidi šta se dešava a o ono ni t od teme iz naslova. ali nema veze, zanimljivo je, može se čitati. :)

10. Smorka, citiram jednog Vukajlijaša, lako ti je dirati mehke ljude, isto kao i šutati babe niz elevator, podjednako zabavno ali ne i ljucki.

Znači onu poslovicu ''sve je za ljude'' treba prepraviti u: ''sve je za ljude, sem dirati mehke ljude, isto kao i babe gurati sa stepenica''. Xexe, kakav sam bog humora. Šalim se (veoma loše), kul si ti lik (da ne kažem dobar, pošto to danas kao da si nekom rekao da je gubav lolo), pokrivam te virtuelno, nadam se da ti je bolje.

i, eto, kad neko dodje ovde da vidi šta se dešava a o ono ni t od teme iz naslova. ali nema veze, zanimljivo je, može se čitati. :)

Tako ti je to, malo kukaš, malo te neko uteši, malo te neko pošalje u kurac. Ne može se samo o alergijama, slomljenim noktima, Brolijevoj smrti, operacijama smanjivanja kurca i drugim tragedijama pričati.

11. ma da, naravno, ni ne treba. nego, ima li neko da koristi wacap ili viber?

12. Odgledao sam "A million ways to die in the west".

13. Jedan prijatelj sa fejsbuka je na nekom proputovanju po svetu jer ima pare valjda ili radi nešto super kul pa može da putuje tako svuda ne znam nisam siguran ali desila se neverovatna stvar on je postao retard i sve što radi tamo jeste slika se i kači slike po fejsu šta je jeo šta je video šta je video da drugi jedu šta ima u prag beč dubaji manila flabengo čačača i ja sam njega zbog gore navedenih grehova ziljavosti nadasve izbacio iz prijatelja međutim došlo je do neverovatnog obrtaja kada je on mene pitao zašto sam to uradio objasnio sam razlog odnosno da to što radi je zilj i on je meni rekao da će da me bije znači onako fizički da se suprostavi meni da povede ekipu i da me pesnicama i ostalim predmetima udaraju po telu u cilju da bi mi naneli bol zarez tačka i ostali znakovi interpukcije

14. Deki čuvaj se, treniraj bježanje, šta da ti kažem.

http://www.njuz.net/govno-od-coveka-nije-lajkovalo-sliku-bebe-na-fejsbuku/ Ne piše bezveze Njuz net ovo, kao što se bezveze ni ne kaže da u svakoj šali ima istine. Počeće da biju zbog lajkova, brakovi se već odavno zbog Fejsbuka raspadaju, prelazimo na veći nivo.

15. Lijegam u 10 ustajem u 5:15, poso jbg navikavam se

16. tek sad vidim koliko je dobra stvar ovo groblje definicija...čega se sve načitah, šta je sve ko pisao.
    koliko ima obrisnih gluposti na kojima imam brdo retardiranih komentara.
    kud nisam shvatila ranije...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.