Moram nekom da se izjadam :((

1. који курац држиш та говна по кући? боље купи керче неко. или лењивца

2. kakva kupovina kerova.to je tek gej.nadjes nekog seldzuka.
    macke su dobre zivotinje.

3. Ovo što Arkan kaže.

4. Не држим их бре ја, него кева и буразер су се везали за њих три, а осталих 8-9 су елиминисали јер их се у једном тренутку толико накотило да ниси могао да живиш од њих. Кера имам и он је кул, не улази у кућу и не сере около. Али ова говна мачећа ћу да побијем. Ево малопре сам једну чупао из јебене пећи на дрва, не знам који ће курац унутра.

5. ja nemam mačke, ne volim ih, a sve komšijske dolaze zimi da spavaju kod mene na terasi i preko leta mi dovlače miševe i vrapce na poklon... jeb'la ih kirija...

6. Treba ceniti redovne platiše!

7. ja nemam mačke, ne volim ih, a sve komšijske dolaze zimi da spavaju kod mene na terasi i preko leta mi dovlače miševe i vrapce na poklon... jeb'la ih kirija...

Nemoj da sklanjaš dan-dva to što ti donesu, onda one shvate da ti ne treba i prestanu da ti donose. Bar su se moji kutralisali toga na vikendici na taj način.

8. Isjeko mi se did brijačem, eno ga ko da ga je Hanibal Lektor brijao, sav iznakiljaan, viče : Možda i nisam trebao na Petrovdan.

9. Dobijo sam 8 iz anatomije. Ispizdeo sam.

10. Boli te kurac,mene tek to ceka.

11. Oće žena da se jebemo svakih pola sata, ja ne mogu više od 12 dnevno, nema te pare.

Aj sad stvarno:

GLADAN SAM!

12. pola sata biram sta cu da narucim u kineskom, odaberem....odem po pare, prebrojim se i otkazem porudzbinu

bukvalno kad se vratim sa mora do septembra necu imati da priustim sebi ledeni caj u kaficu.....jebem ti drzavu usranu

i nemoj neko da mi kenja uzmi radi nesto i ta sranja....

alo bre holandski klinci od dzeparca odu proputuju svet, ja od plate ne mogu da priustim jebeni kineski obrok

13. Малопре сам узео цимерову машиницу за косу (ко га јебе што је оставио у купатилу) да обријем муда јер сам зарасто баш и из купатила изашо умало уштројен. Јебем ти сунце искасапио сам се ко нико, оно говно кад укључиш то зуји ко да ради на трофазну струју, можеш Бруна Лангера да ошишаш до главе ко јендва.
    Јебем ти карму...

14. LOOOOOL

Џани OBREZAN

15. Једва успевам да одрадим било шта по дворишту и све морам да одрадим на брзину и по највећој врућини и спарини јер свако поподне и вече груне олујчина и онда ништа не може да се ради. Тако да отворено пишам у уста свим романтичним душама које воле грмљавину и пљусак јер лако је њима кад могу да посматрају из стана.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.