U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
e jeste zajebano, sve te razumem.
kad imaš kuću, poslu nikad kraja.
a ja imam i dva kučeta, 4 mačke...
najgore je zapatiti paprike.to se zaliva po ceo jebeni dan.manje-vise basta je jebena stvar.jeste to super kada ti naberes,al ima tu da se raboti.kenjam ja,ne sljakam ja to,baba sljake,ona to gotivi,al ipak...jos ako nekih drva treba natovariti,poseci zivu ogradu,kreciti kucu iznutra/spolja...jos imas i neke pilice,ovo-ono...
ma svašta ima..
al dobro,ima i dobrih stvari.imas dvoriste,imas da se zajebavas,pravis rostilj...sto vece dvoriste to znaci da su komsije dalje,a to je ipak prajsles.ne kazem,ima i dobrih komsija,al ipak malo dalje je sasvim ok.
ma to je prednost uopšte, sam sebi uređuješ život.
država sjebana, nema struje, grejanja, vode...ti lepo malo izlomiš grančice, naložiš vatru, prokuvaš vodu iz bunara...kuća je sloboda.
aj kad se već jadamo...
pomerili starosnu granicu za pemziju za žene na 65 godina.
imam ja koleginicu sa neurologije, ima 55 godina i kuka kako mora da skine jedne naočare, da stavi druge da bi uključila infuziju...pa jel neko misli da ćemo biti sposobne za rad sa 65?
Sa 65 će morati da uključi infuziju da bi stavila naočare :(
ahhahaha da
Slomila sam nokat :(((
мукица мала милица :((((( бубим да престане :*
Zavisi za koji rad Kosmo he he
што не бисте биле способне? зар важе феминисткиње не тврде да жене могу све што и мушкарци?
Ruke koje se tresu su mač sa dve oštrice, if ju nou vot aj min
EDIT: PA ionako nas nadživljujete, majka mu stara (alert: šaljivo), red je da radite do 70 makar.
Brate, zaljubio sam se ono najgore.
a ona ide sutra kući, pa na more, tipa utorak... ne znam da l' je to gore, il mi je gore što je očistila godinu i što je slobodna do 15. Oktobra... :-(
Protekla dva dana (i noći podrazumevam), bili smo samo 4h odvojeni... spavali zajedno, ali ne vukajlijaški spavali. Ja kod nje, ona kod mene. Nisam siguran ni kako me gleda... ne znam šta da mislim... da l sam samo drug il ipak ima nešto više...
Znam da ovo nisu ispovesti, al jebiga...
значи јебали сте се
Ovaj Đani je čudo od deteta, mozak mu radi sto na sat.
Ne... upravo to nismo, iako je meni kita non-stop dignuta kad sam pored nje... jebote, zvala me u svoj krevet, al nisam smeo ništa koliko sam lud za njom...
ok joj je bilo maženje, ali da pokušam nešto više, ljutila bi se, pa nisam...
Dok ne probaš ne znaš, jebiga to je ona situacija ko proba kajaće se, ko ne proba kajaće se. Znači probaj lolo
Sto elek kaze...
Ovako ces maznja kurac palac i nista...
A sta ako ona hoce?
Nece valjda da ti kaze: nabi me nakurac!
па курац те јебо, ако те звала у кревет да се мази не гледа те као друга сигурно
јеси прсо ти сине?