Moram nekom da se izjadam :((

1. Kapiram te. Kurac, kad si zaljubljen nemereš da rezonuješ.
    To što je nevina i nisi svestan koliki je problem jbg :(

2. daj bre rajderu ne jedi kurca slušaj sad ovamo:

-drkni jednu domaću
    -dovedi je da vidi dormeo
    -lezi do nje
    (ovaj deo osim rakije si apsolviro sad pazi dobro)
    -posle 45 sekundi češanja je poljubi al nemoj ti da ležiš na njenom ramenu nego probaj da izgledaš kao muško
    -levi dlan joj stavi na vrat kao da je maziš ali palac iskloristi tako da ne može da pomeri glavu(jer stoji na donjoj vilici prc)
    -bulju ne povlači unazad jer ako ti se digo nije sramota već ga još nateraj na nju nek je ubode pa ga malo trljaj još kao da istripuje da je veći
    -desna ruka pravac donja leđa pa je spustiš na bulju al u farmerke
    -sa zadnje strane je pristup pički mnogo lakši jer se ne očekuje svaka misli oćeš buljsona da vataš kad OPAAA srenjak napipo a kad srednjak krene da kruži tuda pojebaće se sa onim baticom klinton je br 1 po šuntavilu ispod onog mosta što taj brani
    -probaj da ne bude samo guraj vadi guraj vadi jbg

3. TheWaveRider
    I da, ima još jedan problem, a to je što je ona devica...

Бежи од ње или буди спреман да будеш у вечној свађи са својим бобаном.

4. e ako je devica svakako će biti samo guraj-vadi a i preporuka je da i ona dekne jednu domaću ili bolje dve

5. i polako sa srednjakom da je ne zaboli odma, sve ćeš usrati onda

edit: ovo se skoro pa rimuje šololo

6. Sa devicom mora petingovanje da ti traje jedno sat vremena. Ali sve nežno. Inače si popušio kurac.

7. Када је будеш дефлорисао, акни јој језичину у раскрвављену ваџајну, то ће је сигурно опчинити и схватиће да је твоја љубав искрена.

8. Ćale joj je ortoped, 120kg, Brusove konstitucije. Brat košarkaš, skoro 2metra i 100 kila.
    kulminacija: kad mi je rekla da priča sa ćalom o tome, i da joj je on rekao da ne brine za njene studije, već za njen seksualni život koji nema...

Pseto, sad je pitanje kad ćemo se videti... pre 15. avgusta, nema ništa... :-(

9. A lepa je ko boginja...

10. Rajderu, sad ću biti svinja pa ću napisati da dok se vi budete videli možda i ne bude više devica. Nećeš to sad shvatiti ali taj scenarijo ti neverovatno ide u prilog.

11. Ćale joj je ortoped, 120kg, Brusove konstitucije. Brat košarkaš, skoro 2metra i 100 kila.

Šta si se usro

a čekaj ortopedi su neke zajebane batice? Jesu zajebaniji ortopedi ili anesteziolozi npr?

ja bi se možda usro da je mesar ili neki arkan

12. Rajderu, sad ću biti svinja pa ću napisati da dok se vi budete videli možda i ne bude više devica. Nećeš to sad shvatiti ali taj scenarijo ti neverovatno ide u prilog.

+1

13. e stvarno mogo si nas zamoliti da ti mi to rešimo...zoveš nju i nas napijemo je i pripremimo za sve što bi ti mogao i voleo da joj uradiš metodom popunjavanja svih telesnih otvora koje ima na tvom dormeu

ako je 18+, jel 18+?

14. Imate PVTove vas dvojica...

Inače, ne znam za to, s obzirom da dugu vezu nije iskoristila za to...

15. Ti ortopedi nameštaju slomljene kosti. Zajebani samo tako

16. pa valjda su zajebaniji oni što lome?

17. fina pičkica ova mala mogu vam reći. ako ne laže ovaj peder mali

18. Coa neka fala, sa nevinim devojkama ne prčkam više. Zaljubljive su prirode a ja sam u stabilnoj vezi.
    Rajderu imaš pvt

19. haha Bravo girl najjače

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.