Moram nekom da se izjadam :((

1. Koji atenšn vhor je ovaj smrdljivi rajder. Jadnost je podigao na viši nivo.

2. Elem, možda nije ovo tema alu je svakako za jadanje. Pijem kaficu na pumpi u Kruševcu, dolazi lik iz Elektrodistribucije Kš i pita da provere da li na službenoj kartici ima novca da plati gorivo. Tj da l je neko od jutros od njegovih plaćao gorivo.

Pa jebem ti život, u kom kurcu je ova zemlja ako elektrodistribucija nema para na računu.

3. A što ne napišeš ko si, pičko pernata?

4. Idi mesi kiflice i kenjaj o faxu i nekoj "ribi" koja treba da "dođe" kod tebe, stoko atensnhorovska.

5. otišlaaaaaa jeeeee :'(

Opet smo ležali kod mene jedno 3 sata i mazili se, češkali... al na tome je i ostalo

6. Rajderu, pitanje jedno koje će mi pomioći da ti dalje pomognem.
    Sa kojom pričom legnete u krevet da se mazite? prodašjoj priči da te svrbe leđa, ili da te masira ili ti nju da masiraš?

7. Što ste se češali jbt?

8. Subtilno mu je koleginica napomenula da je mnooogo zasvrbelo dole i Vejv je brizhno počeo da joj češka tabanee

9. haha šugavi oboje

Pa jebem ti život, u kom kurcu je ova zemlja ako elektrodistribucija nema para na računu.

Taj račun za gorivo nema veze sa računom firme. Na račun za gorivo se pare avansno uplaćuju i onda se troše. Ja npr ostanem bez para na računu za omv ali na nisu sipam jer na toj kartici još imam "kredita".

10. имају шугу очигледно

11. Ne znam, buraz, ona sama legne, a ja legnemo do nje... svidja joj se moj Dormeo dušek, fol...

I tako joj se ja pribijam sve bliže i bliže, da mi je na kraju glava (gornja glava, dok je donja tela da iskoči izgaća) bila na njenom rameru, tako da joj dišem i ljubim u vratić...
    prebacio ruku preko nje, ona preko mene... i dva sata mi nismo maknuli. Bila puštena neka muzika...

12. hahah pa logičnije je da devojka stavi glavu na rame muškarcu al aj sad...kako ko voli

13. vi i ako se pojebete pojebaće ona tebe

14. posle 3 minuta si trebo da se pridigneš malo i pitaš kaće pušenje

15. Ahahahaha, da bar oće...

16. Mojne ga jebeš Coa.
    Rajdere jbg, mora da osetiš to dal da kreneš dalje, korak više ili ne. Bukvalno si doterao do rupe jbg. Si krenuo možda da joj zavučeš ruku u gaće ili da joj nabiješ ruku međ noge preko pantalona bar?

17. ne jebem ga boh brate pa kud će dva sata ležati i da se češu i još da joj drži glavu na ramenu! pa to vido nikad nisam a znam jednog mnogo ludog lika za te stvari.

rajderu, jebem ti dan pa ona će pomisliti da si gei i ima da se presvlači pred tobom-ti si burazeru totalno bezopasan

18. Boxore, da je klasična devojka, 8 puta bih to do sad uradio...
    toliko sam se zabubec'o da se plašim da će mi zameriti... a kao fol, ekstra smo drugari i to...

19. I da, ima još jedan problem, a to je što je ona devica...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.