Moram nekom da se izjadam :((

1. Је л неко познаје неког ко болује од шизофреније?

2. Ništa, ali ništa ne može da pobedi onu najužasniju degenerativnu tvorevinu jezika, zvanu: ''bubili''. Ništa. Ni deminutivi, ni mice, ni mukice, NIŠTA!

3. Је л неко познаје неког ко болује од шизофреније?

Mog tate drug sa fakulteta je oboleo na trećoj godini.

4. И? Како се носи с тим данас?

5. Је л неко познаје неког ко болује од шизофреније?

Ja poznajem.

6. Је л неко познаје неког ко болује од шизофреније?

Ne poznajem.

7. Ništa, ali ništa ne može da pobedi onu najužasniju degenerativnu tvorevinu jezika, zvanu: ''bubili''. Ništa. Ni deminutivi, ni mice, ni mukice, NIŠTA!

Duša, sa Mesjinim sj.
    Primjer: E, dusja moja...

8. cornelije
    Је л неко познаје неког ко болује од шизофреније?

Познајем их

9. Интересује ме да ли шизофренија може да се развије из неурозе, у којима има хипохондрије, оспесивно компулсивног поремећаја и честе промене мишљења и расположења? Капирам да имам неку неурозу, наравно, сви их имамо, али у задње време ми се мало ситуација погоршала.

10. И? Како се носи с тим данас?

Teško je to. Ne znam da li su ga ikad videli van kuće. Mislim da je sa ocem u kući još uvek, nije u ustanovi. Kad on umre, ne znam šta će biti.

11. Kornelije, jesi hipohondar.

12. Мислим нисам луд него сам приметио да неке ствари радим или говорим а заправо не знам зашто то радим, него само урадим и не поставим себи питање због чега сам баш то урадио.

13. znam ja, imam u domu. samo odgovarajuća terapija, redovna. onda je podnošljivo.

14. мукица, ем квадриплегичар, ем луд :/

15. Интересује ме да ли шизофренија може да се развије из неурозе, у којима има хипохондрије, оспесивно компулсивног поремећаја и честе промене мишљења и расположења? Капирам да имам неку неурозу, наравно, сви их имамо, али у задње време ми се мало ситуација погоршала.

Za šizofreniju se realno ne zna sa sigurnošću ništa kako se razvija, mada se na snimku vide promene mozga koje su jako česte u šizofreniji, uvećanje moždanih komora i još neke degenerativne promene (ali to je dijagnostička tačka gledišta, ne sam razvoj bolesti). Genetika ima ulogu, ali nije definitivna, isto tako i sklonosti ka mentalnim bolestima mogu da potpomognu razvoj šizofrenije, meningitisi, čak i LSD ili kokain (več sam zaboravila koji, mislim da je ipak LSD). Ima slučajeva gde je lik jednom probao LSD (ili kokain) i zaradio šizofreniju za ceo život (mada je sigurno imao već neke promene u mozgu).

Ako se osećaš loše, idi kod lekara, sumnjam da je to u pitanju, verovatno nije ništa strašno, ali svakako može da te bolje posavetuje što se mentalnog zdravlja tiče. Ne treba to nositi na duši, svi smo ljudi i svi imamo svoje demone.

мукица, ем квадриплегичар, ем луд :/

hahahahha

Kornelije, jesi hipohondar.

Nešto iskreno od kako mi je drugarica koju su zvali hipohondrom otkrila dijabetes tip 1 na vreme i mame za koju smo svi mislili da zajebava, a na kraju ipak ima antifosfolipidni sindrom, taj hipohondrluk nije toliko loša stvar. Ali Zečeviću bih i dalje metak u glavu.

16. Фала, само се информишем, ок сам.

17. Malo je nezgodno razmrsiti situaciju u kojoj nekom ko se plaši da je hipohondar kažeš da preteruje, čime mu govoriš da je hipohondar. A onda, ako je tako, u pravu je, ali opet..
    http://dwnloadwallpapers.com/wp-content/uploads/2014/05/Jackie-Chan-Meme.jpg

18. Zaboravljate jedno, hipohondar će svakako jednom bit' u pravu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.