U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ovim banovanim autorima sa razlogom "moram nekom da se izjadam :(", fali ovaj bodbradak "(" u razlogu te bi to trebalo da igleda ovako "moram nekom da se izjadam :((" - ko što ovde lepo stoji.
зашто имам утисак да си то већ питао?
verovatno.da li je problem u pitanju?
проблем је јако комплексан.
mislim da to nije problem.
Kašljem konstantno (ko astmatičar najgori) od 12. godine, tj. već skoro 8 godina. Pio sam raznorazne sirupe, tablete, sokiće, preparate, hemikalije, prirodno, bio na pregledima, inhalacijama, vađenju brisova iz grla, i niko nema pojma šta je to sa mnom. Svi mi kažu da mi je u organizmu sve u redu, a to što ridam ko magarac već skoro deceniju to nikom ništa :'(
то ти је на нервној бази
probaj da odes kod homeopata.nes nista izgubiti.malo kinte.zna da pomogne.
prestani da pušiš
To mi i moji kažu. I jasno mi je za ovaj period mog života, ali koja nervna baza sa 12,13,14 godina?
пробај да оставиш цигаре.
E to će da ide malo teže, ne sećam se da sam ikad uzeo neku da bi mogao da je ostavim.
ostavi cigare
онда почни да пушиш. видиш како вреди кад питаш на интернету, брзо дођемо до решења.
Fala svima na pomoći :)
Počni da duvaniš i cigarama smiri bronhije, al ozbiljno.
Đoto, probaj par dana da piješ kalcijum tablete (imaš šumeće, one što se žvaću su duplo jeftinije). Ne može ništa da smeta, al može da pomogne da shvatimo šta ti je.
Moj brat od tetke kašljo ko magarac, od 6te do 14te išo na inhalciju, u 14toj dodje mladi doktor,preglada ga i kaźe 'što vi njega inhalirate', tetka kaže 'ima astmu i kašlje, 'kakvu astmu, nema, čista pluća,ček da pogledam nos'
pogleda mu nos, uzme nešto nalik na igli za pletenje i iz nosa mu izvadi dugme.
ovaj brisao nos rukavom i ugurao dugme u nos.setio se posle da su tog dana igeali fudbal i da je probao da ga izvadi a posle zaboravio.bilo unutra 8 godina.
vidi Djoto da nemaš neko dugme u nosu.
odlicna prica, javio
Živa istina.
verujem, zato i kazem.