Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
мидори, нема ни ње нешто
Spavalica, sumatra, ježonja,izi,jelica, jabre, bgbejbi, maloletna...
l
штета у пичку материну...
Tuga, moj Marko, tuga. Zbog vas, ja sam svoj doprinos sajtu u tom smislu dao. I svakoj sam dao bonu.
A Izzie, i ona je nestala.
zene su gej,caskaju ovde o carapicama i loze pacenike,
Ja bih se zamislio na vašem mestu.
Kako to, dok su Dzimi i Dankan i Kurd i Facafaca iz moskve čak, harali vukajlijom, svakim danom sve više i više žena...a sad kad ste vi Mladi preuzeli sajt, spala knjiga na dva slova.
tad je bilo vise pacenika koji im dele komplimente i ulizuju im se,zato i dolazile su
најјачи нестанак са сајт је од стране ситизен, плачем кад се сетим
I tracica je nestala
Ово је претачно.
Olanik, pusti te priče...pitaj Dankana za skor od 36 autorke u 3 meseca...sve dokumentovano i potvrdjeno...
ko im delio komplimente, vodili se duhoviti i inteligentni razgovori...a ne napušavanje...
ne mogu da verujem da je izzie otisla
štas zapeo za izzie, ponavljaš za nju 3 put :)
inače, sad je tu i partizanka, al nema marsovke i prve dame... to su žene, da vam ne pričam
mimix93
I Džoplinka... :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
L O L
O
L
Vi kažete otišle, ja kažem oterali ste ih.
i loksi je otisao...
I SHANAAAAAAAAAA............ :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Шана је отишла у Румуњију да студира, а остале.. па оно што каже Јавио