Javio, to sam i ja obećao svojoj đeci, pa polako napredujem ka cilju. Isto sam visok, al' 94 kg nagurao oko nove godine. Sada sam na 88, a trebalo bi spasti na 80-ak, zbog visokog pritiska. Neka, daj sebi duži period, nemoj se izjedati zbog par kilograma, jer i to ubija. Pozdrav tebi i tvojima.
Moram da se izjadam koliki sam kreten. Pre više od metar dana sam izgubio ličnu kartu na faksu na ispitu, i ubih se ja tražeći i nigde nema. Jebiga, kuću štaću, dam par soma i izvadim novu. I danas čistim inbox studentskog mejla i vidim poruku od profesora od tog dana da je odneo ličnu kartu u svoj kabinet... AAAAA crknuću!!!!1
Sve su žene rasterali sa sajta...a kad se setim koliko ih je bilo...maja, marijanap,goga, zmia, mesalina, tasmanijskidjavo, nadžakbaba, katja, enerdži, sakili, kosmo, komad, jaca...ko će se seti svih...sve vrhunske ribe...
Заборавио си Срну, Ћилицу, Трачицу, Чрчпав, Еклопсо, Леелу, Натнат, Црнубо Бејберн Лулабај. Ништа ихахај их је било. Сад нам остала Мала Видра и то је све и Кафа ето. јебем ти, постаосмо педерски сајт. Да не кажем СОСИЏСАЈТ
Dok svira javio, šta bih ti javio, lalalala...
Mikiii, nisam ti ja majka, silazi dole imaš još jednog skota ovde.
џД
DOMACI FILMOVI NAJBOLJE PROWALE 2012 NOWO.avi
Želi da crknem il bar da pukne mi čir,
da mi se smrkne, mnogo smetam mu živ
što me tako mrziš Marko, šta sam ti kriv
i ja sam čovek ko ti.
Ne verujem da toliko debeo sí
180 visok i 82 kila...obično sam na 78, ali sam se nešto malo nagojio, sad će proleće pa ću skinem....
Javio, to sam i ja obećao svojoj đeci, pa polako napredujem ka cilju. Isto sam visok, al' 94 kg nagurao oko nove godine. Sada sam na 88, a trebalo bi spasti na 80-ak, zbog visokog pritiska. Neka, daj sebi duži period, nemoj se izjedati zbog par kilograma, jer i to ubija. Pozdrav tebi i tvojima.
немрзим ја никога јавио
осим себе
Marko, brate sprdam se.
Celtic, ne opterećujem se uopšte, nije to strašno, 3,4 kila...
осим себе
tako je, odlično rečeno
Moram da se izjadam koliki sam kreten. Pre više od metar dana sam izgubio ličnu kartu na faksu na ispitu, i ubih se ja tražeći i nigde nema. Jebiga, kuću štaću, dam par soma i izvadim novu. I danas čistim inbox studentskog mejla i vidim poruku od profesora od tog dana da je odneo ličnu kartu u svoj kabinet... AAAAA crknuću!!!!1
vidim pominje se mrsavljenje,pa cu ovu dijetalnu vodu da ostavim ovde http://cdn4.list25.com/wp-content/uploads/2012/04/dietwater.png
Sijalice sad prodaj tu nadjenu za soma. Izvuci bar nešto.
продај неком албанцу за сома евра. само нађи неког ко личи.
Još nisu odbanovali Kosmo. Sunce moje, koliko mi nedostaje....još da se ne čujemo, tačno bih zaplako...
Kad nam se Kosmo vraća?
Kojim to nama? Da je ostaviš na miru!
Pusti Kosmopolitu, pojede me šta je sa Penzionerkom.
Sve su žene rasterali sa sajta...a kad se setim koliko ih je bilo...maja, marijanap,goga, zmia, mesalina, tasmanijskidjavo, nadžakbaba, katja, enerdži, sakili, kosmo, komad, jaca...ko će se seti svih...sve vrhunske ribe...
Gde će vam dušaaaaaa?
Заборавио си Срну, Ћилицу, Трачицу, Чрчпав, Еклопсо, Леелу, Натнат, Црнубо Бејберн Лулабај. Ништа ихахај их је било. Сад нам остала Мала Видра и то је све и Кафа ето. јебем ти, постаосмо педерски сајт. Да не кажем СОСИЏСАЈТ