Moram nekom da se izjadam :((

1. Марко и оланик су онај тип људи који се и даље понекад скупе с десет ортака да дркају задједно

2. Veliki pozdrav za Mil'cu, jedinu pravu aktivnu sajtušu. Poz Milce, nemoj uplašena biti. Ako te neko dira samo nam javi i zovemo Markonija sa NBGD-a.

3. погрешно ви мене схватате, не мрзим ја жене генерално, само ми ове са сајта не одговарају и нормално да нећу да плачем јер више не долазе

исто ко што ме боли курац кад неки чекаоничар или модератор оде

4. Марко и оланик су она тип људи који се и даље понекад скупе с десет ортака да дркају задједно

На кевине хулахопке лоло

5. ae bezite pickopacenici kukate jer nema zenskih naloga na sajtu

6. Sa ženama na sajtu je isto kao i sa ženama koje furaju pank, mjetal i slične alt pravce.
    Budu mlade i lude lože se na to raja ih zagotivi neko i pojebe nešto i onda napune 18, neke se udaju neke upišu faks a neke jednostavno skontaju da zbog sisa i međunožja mogu da dobiju mnogo više od dna mlake dvolitre u parku i jednostavno ispare sa scene postanu fensi pičke snađu se u životu dok ti i dalje sjediš na gajbi piva i sjećaš se kako je mala Maja imala gotivnu sisu kada obuče onu usku polo majicu i tregerčiće.
    E sada jedina razlika između tih scena i sajta što će mladih pankerki biti uvjek a ovom sranju je očigledno istekao rok ili ne pratimo trendove kako privući mlado piče na sajt, tako da svi u svoje foldere "HOĆANE SAJTUŠE" krneš slajd show drkaš i plačeš. Pleme vam jebem nostalgično.

7. Olanik je kul, Marko onako, mejnstrim, a Ajaks je imbecil.

8. zemo izdominiro sa slikovitom prezentacijom situacije...

9. ајакс је до јаја интелигентан лик, имбецил има ику 34 фазон

не можеш га звати имбецилом само зато што ти је дупе померио

10. џаба му интелигенција кад је овако ретард и нула за било какав нормалан однос с људима. Ко што пише на Данкановом профилу, вук са вол стрита и будући масовни убица.

али ипак, ВЛАДЕ ГЉИВАР ХАХАХАХА

11. ајакс је до јаја интелигентан лик, имбецил има ику 34 фазон

не можеш га звати имбецилом само зато што ти је дупе померио

Sad, ja mislim da ti misliš da mi je on dupe pomerio zato što sam napisao da si ti mejnstrim lik. Ali on je zalazio u moju privatnost i pretio mi privatno. Ima ovde ljudi koji se privatno upetljaju sa drugim autorima, pa budu povređeni. E, to je i moja priča, samo što ovaj kenjao, a nije smeo da izađe da bude povređen. Čudno je to... Imati dublje privatne odnose sa ljudima sa sajta.

12. Pogrešno vi tumačite mene ili ja pričam španski.

Pričam o stanju na sajtu...ima 20 ljudi cirka koji dokaze i kolje se svakodnevno, mržnja bre izbija iz svake reči...o tome ja pričam a ovo sa ženama je bila slikovnica, bojanka...

Nije da mi se spava, ali želim vam laku noć.

13. а боли ме курац шта си мени реко, ја ти кажем да је ајакс за већину сајта тито

и пуко си ако мислиш да је био озбиљан са тим претњама и прозивкама

14. Ajax je doktor, stvarno nisi mogao sebi dozvoliti da ozbiljno shvatis bilo sta sto on prica.

15. можда је и стварно доктор, не знам докле је догурао са науком

знам да је најуспешнији млади брокер са ових простора, писао књигу човек...

16. Ma ne, on je doktor, ima ordinaciju pored Tabakovickine.

17. а боли ме курац шта си мени реко, ја ти кажем да је ајакс за већину сајта тито
    и пуко си ако мислиш да је био озбиљан са тим претњама и прозивкама

A znaš, kad neko zna gde živiš i zna svašta o tebi, npr. gde ti živi majka i brat i tako to, a ti o njemu ne, i zakaže ti tuču i preti osvetom tvojoj porodici, al se ne pojavi kad mu kažeš gde i kad, možeš samo da zaključiš da je na sajtu car, ako je poenta sajta idiotsko trolovanje, ali je u stvarnom životu imbecil. Možda ipak treba razdvojiti te dve stvari: na sajtu car, u životu imbecil. Da, u stvari, to uopšte nisu dve odlike koje se međusobno isključuju. Ono, jeste ovo zabavni sajt, ali ko ti jebe majku i preti da će da ti digne kola u vazduh...

18. не знам шта бих ти рекао... почни да стављаш налепнице на тегле са гљивама да знаш одсад које су психоактивне

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.