Moram nekom da se izjadam :((

1. ајакс је мица

2. ајакс је мица

Немо се љутиш, ал јел то сваки Косјерћанин има ту фору "мица" втф људи

3. Де Марко, да је најуспјешнији млади брокер не би радио за ефикс лидер, дно дна од брокерске куће

4. Znaš šta, Todoroviću, tvoja keva je ovo-ono, i ja ću doći i jebati je, i znaš šta ću tebi da radim, oplaviću te, smrade, šta ti meni šalješ na PVT pretnje, ti i tvoji seljački narkomani ne možete da me zastrašite, jebaću vam svakom pojedinačno a i grupno sve živo, i preživećete, ali kao invalidi, samo zato što neću da robijam debile kao što si ti.
    Ovo samo kao primer moje prepiske. Pa sad gledaj da li se vređaš.

5. Sto mu nisi samo rekao da pusi kurac?

6. Znaš šta, Todoroviću, tvoja keva je ovo-ono, i ja ću doći i jebati je, i znaš šta ću tebi da radim, oplaviću te, smrade, šta ti meni šalješ na PVT pretnje, ti i tvoji seljački narkomani ne možete da me zastrašite, jebaću vam svakom pojedinačno a i grupno sve živo, i preživećete, ali kao invalidi, samo zato što neću da robijam debile kao što si ti.

ок

7. Зашто неки модератор не врати име ове теме на
    "Морам неком да се изјахам" ? Било би пригодно

8. ок

Pa sad je ok kad ne mislim ozbiljno, ali da ti to napišem u PVT i zakažem ti tuču tad i tad, tu i tu, ne bi bilo. Video sam da skačeš zbog stvari mnogo blažih.

9. ja štipnuo jebača za guzu na okupljanu on skočio xDDDD

10. Ja bi skocio samo kad bi cuo da neko vredja ombretove bradavice

11. Sto mu nisi samo rekao da pusi kurac?

Pa rekao sam mu, ali nije odustajao. Sad kapiram da je trolovao, ali pre toga bio sam u sasvim ok odnosima s njim. Nemam pojma. Boli me kurac uostalom. Ali sam stvarno mislio da će da se bijemo. Kad neko ide okolo pa ti psuje kevu, a pročitao na nekoj temi da si napisao da bi se zbog toga tukao, pa menja svoje postove da ispadne kako ti njemu psuješ kevu... Ono, glupost, ali koliko možeš gluposti da podneseš? Jebala me murija, jebali me kriminalci, sad će da me jebe neki debil s Vukajlije?

12. ja ne bih skočila,ja bih banovala
    nadam se da ih ne vrijeđa niko

13. Pa da nisi shvatao ozbiljno ne bi te ni jebao.

14. ja ne bih skočila,ja bih banovala
    nadam se da ga ih ne vrijeđa niko

Па ти си и због косе бановала

15. ja ne bih skočila,ja bih banovala
    nadam se da ih ne vrijeđa niko

Nemas pravo da se lozis na njegove bradavice da te ne iznabadam glavom

Poz sonju hehe

16. REKAO MI JE DA IMAM

eo poz i ona tebe

17. изложили сте се на ту соњу а она фазон само ок девојка, никаква препичка

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.