Moram nekom da se izjadam :((

1. ahahhahaha ladno to pise wtf

2. .........................

3. Šta vam je Vidra toliko zgrešila? :',(

4. Jadni ste. Morao sam da se izjadam.

5. почела вукајлија да ме смара нешто

6. povraćao sam na svakih dva sata sinoć i imam proliv.
    ne povraćam sada jer nemam šta ali zato mi je muka.
    mislim da ću umreti. nem snage

7. Препржи старог леба на рингли и скувај чај бешећера, препородићеш се

8. Plazma i koka kola da ti smiri stomak.

9. Hahaha sta je elek pomislio

10. Čaj od origana Našhe. I nemoj šećer da sstavljaš, nešto najodvratnije što sam pio, ali provereno deluje. I govno će se zgaditi tako da neće imati potrebe da napušta čmooor.

11. neshe ne vredi nista dok ne kupis probiotic tablete vjeruj meni muku sam mucio 3 puta s tim

12. Пробиотик да, али и ово што Кер каже.

Кока Кола (боље кисела вода), ракија (најбоље стомаклија или пелинковац, мада може било која, али само мали гутљај) и слани штапићи или переце. Проверен рецепт од једног лекара из Будве. Угљен диоксид из киселе воде и Кока Коле, алкохол и со убијају бактерије у цревима и желуцу. А Кока Кола има и кофеин који делује као диуретик па се токсини лакше избацују преко мокраће.

13. da da slažem se, rokaj gazirano, prepečeni hleb i kuvano povrće

14. Neš, uzmi sok od pola limuna i u njega stavi kašičicu kafe. Ponovi dok ne prestane.

15. ajde da kažemo da me je prestalo sraćkanje ali i dalje ne mogu da hodam normalno jer čim hodam odmah osetim mučninu.
    Stalno mi je muka

16. Muka ti je ako si ležao 30 sati fazon pa kad ustaneš vrti ti se

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.