U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
не би вам ја дао ни шећера да ставите у палачињак
meni je super onaj secer nerafinisani
Bitno je da si dao sebi
не плачем ко пичка и кад немам друго осим шећера за у палачињак
а и не једем палачињке тако да немам кад да плачем
Ubij se
шта је било бре шта оћеш
A Markić jebemmumiša, ja te lepo pozovem na palačinke ti mi kažeš da sam pička...nije to lepo....
bilo mi dosadno pa da napišem nešto...
hteo sam u stvari da se pohvalim kakve sam palačinke napravio ali me mrzelo da butam i tražim onu temu gde se hvali...a kad sam već ovde ajde kao žalim se zbog nutele...koju inače i ne kupujem nikad...
рекао сам да плачеш као пичка, не да си пичка
видиш разлику
pekmez od šljiva jel imaš?
а нутела је прецењена, на то се ложе глупе клинке што слушају елитне шпорете, мажу се тим говнетом па се сликају са филтерима
Kad već pitaš šta oću, mogla bih palačinke.
Slane, suvi vrat, sir, šampinjoni, pavlaka.
Faaaaala.
Ај да ти дам идеју. Узми кашичицу какаа, кашичицу шећера и кашичицу воде. Измешај да се направи паста. По потреби додај још неку кап воде, пошто треба да се пази да буде густо. У то можеш да додаш пола кашичице млевених ораха или лешника, а онда можеш и још неколико капи воде. Количина је довољна за 2-3 палачинке.
неможе смршај
Mnogo dobri recepti su ovde, upravo sam šerovao na coolinarki.
Kosmo imam bre i od šljiva i mešanu i smokve i med...
nego hteo da kenjam malo a Markić na kraj srca kao i obično...u redu je Markić iako nije u redu...
marko, jesi ti malo depresivan il taj neki trip? nije baš normalno da ti sve smeta
Čuj da smršam, pa i kad smršam i dalje me ima svuda, nisam ja kriva :(
ја сам бре лош човек кад ћете да схватите да од мене никад лепу реч не можете да очекујете
Povrijedio si me sad :(
može smokve, dolazim. da zovem markića da dođemo zaino?