Moram nekom da se izjadam :((

1. данас сам лепо расположен рихо

2. De da smrša Vidra da l' si normalan? To je bre bogohulna pomisao!

3. burazeru i ja sam loš čovjek, suštinski gledano, al nije da mi baš sve živo smeta.
    je li namjerno guraš ovaj darkerski hejt, onako iz fazona, il imaš neki problem? nije da me se tiče, čisto iz znatiželje pitam

4. Markić, nemoj tako, svako ima u sebi dobro samo moraš da ga pronadješ i pustiš...ti misliš da ti je tako bolje a nije...

moraš da voliš da bi bio voljen...

da bi žena volela muškarca ženski, muškarac mora da voli ženu muški.

5. ниједно од ово двоје рихо, само мрзим све јебига, не знам што ваљда што сам говнар

6. Kosmo ajd na palačinke...dovedi i Markića, napravičemo mi čoveka od njega...

7. vidra je već napravila čovjeka od njega ehehahalolokeke ;) xD

8. нећу тројку са вама двома рекао сам већ у пвт-у оканите ме се људи

9. Markić kakvu trojku, si lud, pa nisam ja pedofil...a i da nabiješ neke komplekse ceo život da me kuneš...

nego onako drugarski, roditeljski, da te naranim,popričamo, sevap je...

10. Baš si govedo debeli. Nego sklopi li više taj komp jbte, hoću da snimiš kad ga prvi put upališ, eventualno i neki vatromet da napraviš.

11. Шеф ми је данас срао зато што му нисам послао извештај. Који сам му иначе послао 5 пута за задње три недеље. А ипак сам ја неодговоран. И послао сам шести пут. Обзиром да ме је контактирао у 2130 да ме то пита.

12. Borko, ne spamuj, brt, pratim šta će biti sa Markićem i javiom i vidrom i kremom

13. Grofe, da tebe neko zove na palačinke ti bi došo jel da?

14. Vrlo verovatno. Bar do sada mi se nije desilo da odbijem.
    E, a pohovane palačinke, zapečene u relni, brt!!!
    Sa pršutom i šampinjonima. Pravila mi žena skoro. JBT!

15. Nemam ja živaca da pohujem, kad pravim slane natrpam šunku, sira, kiseke krastavce, vrat, narendam kačkavalj preko, 10 minuta u rernu da se kačkavalj otopi i to je...ubiju se klinci..

16. Kisele krastavce u rernu? Kuku..

17. Jooooj, pa šta je ovo. Sinoć bilo o paprikama, sad o ovome, crći ću gladan, a večero sam pristojno. Pa ne

18. E, a pohovane palačinke, zapečene u relni, brt!!!
    Sa pršutom i šampinjonima.

То је много добро, али много. Још кад убациш ајвар.

19. Још кад убациш ајвар.

Haha, Borko dečkić poslao izveštaj (6th edition), pa zajebava gladan đembel narod LOLOLO

Kisele krastavce u rernu? Kuku..

Tužno je kako današnje žemske umeju biti nubovske gospodične u kujni katkad

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.