Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
forum je zvanicno umro
Kosmo ako si mlada duhom add mi aj em block
eee pseto, ne razumeš ti to, mi smo stara garda Titovih pionira - živimo kao da ćemo sto godina, a pripremamo se kao da ćemo sutra :)
Pseto, o Markovoj babi je reč, ja ne planiram još...
ma nađe se, javio. donose koverte ko na svadbu.
Moja baba je stalno pričala kako ne treba uopšte da je saranjujemo, samo da je bacimo u obližnju reku na otpad, kaže šta koji moj da se mučite i onako neće da je ima. Volela Tita do zadnjeg dana.
баба има и гробно место и споменик јер је деда пре умро па ставили за обоје, једино ће храна и пиће да коштају
и поп, дере
Ja sam čuo da u jednoj zemlji ne saranjuju nego preradjuju u paštete i kobasice....
SOILENT GREEN IS PEOPLE!
Kinezi kuvaju svoje mrtve i jedu
evo ko vidi kinesko groblje ima od mene sta oce. A ne salju ih ni nazad jer je skupo do jaja. Ociju mi
Eto vidiš...možda dodje ta moda i kod nas...pojedeš lepo babu i nemaš nikakav trošak...
Ma gde skupo, spakuju u one prazne kontejnere od robe i ubace bebe od godinu dana da ih vrate kod baba i deda. Taman da imaju klopu do Kine.
Ko voli da jede pse voli i ljude!
ma donirajte organe, ljudi, pa kremacija. svima dobro, isto para, manje mesta.
Ma kuvaju u loncima velikim ne zajebavam se uopste za dva-tri obroka smandrljaju coveka od 90kg zive vage
Ko zna koliko puta ste naručili kinesku hranu a niste znali da jedete nečiju babu...uvaljuju vam babine pičke umesto lignji...
ja sam ono govno zq donaciju potpisao jebe mi se sta ce biti kad riknem nek cerupaju sve sto im treba ako ista bude valjalo
A sestri sam reko da me zamotaju u carsav neki i roknu u savu samo da paze da ih ne vide da im jos i neku kaznu ne naplate
Pogle ti kolko je to bolesna nacija kad si im svi grobovi isti
http://blogs.voanews.com/photos/files/2012/04/ap_china_cemetery_04Apr12-878x586.jpg
Nema to ko kod nas kad vidiš truo krs kome fale par slova i živeo od 1__5 - 20_2 odma znaš da neka sirotinja
Lažu te bre pseto, ne jedu ih. Što bi rasipali namirnice kad mogu lepo da ih raskrčme u restoranima u kiselo-slatkom soja sosu. Oni jedu kravlje šupke i pileće glave. Ovde kod mene nema kedera za pecanje ni za lek.