Pa to sam i planirao. Ali treba nagovoriti ove moje majmune. Jedva sam ih nagovorio da odemo u Češku i Poljsku. Pa sam ja jurio da vidim što više i da rokam češke pive, a oni jurili kurave. Kao da u Srbiji nema kurava i da nikad umočili nisu, pa moraš da odeš 1000 km od kuće da plaćaš kurave. Jedva da sam Aušvic i onaj rudnik soli kod Krakova video zbog njih. Idioti totalni. Srećom išli mojim autom, pa sam ja diktirao gde se ide.
I drago mi je da su u Pragu oni išli na kurave i plaćali za sat vremena seksa, a ja to veče navatao Čehinju u nekom pabu i karao za dž celu noć. Opaaaa!
Pa to Kosmo, familija ali Markić je babi familija..dakle moraće on ili njegov tata da plate..a ako plate babi grobno mesto šta će markić da dobije..ništa...
Pa to sam i planirao. Ali treba nagovoriti ove moje majmune. Jedva sam ih nagovorio da odemo u Češku i Poljsku. Pa sam ja jurio da vidim što više i da rokam češke pive, a oni jurili kurave. Kao da u Srbiji nema kurava i da nikad umočili nisu, pa moraš da odeš 1000 km od kuće da plaćaš kurave. Jedva da sam Aušvic i onaj rudnik soli kod Krakova video zbog njih. Idioti totalni. Srećom išli mojim autom, pa sam ja diktirao gde se ide.
I drago mi je da su u Pragu oni išli na kurave i plaćali za sat vremena seksa, a ja to veče navatao Čehinju u nekom pabu i karao za dž celu noć. Opaaaa!
Zamisli odes u prag da bi platio kurvu. Nelol ,,isao si sa degenericima a s kim si takav si
Ааа Праг <3.
Уф што ово звучи добро, Бијариц, Сан Себастијан... Није Ернест луд био. Бата Сале, ајм ин.
Јебемо на образ, обећавам :)
Count me in :-)
postao sam čekaoničar loool
сваки пут се надам да златко неће изгубити коверат :(
A on izgubi. E u pičku materinu. Tuga. 20 iljada. Imali bi da se bahanališemo bar 10 dana.
Markić, kad smo kod para, bi roknuo ti neku babu za 20 iljada? Ono, zločin, kazna i ljudska destrukcija...
рокнуо бих своју за 20 иљада динара
Kenjaš brate...skuplje te košta sarana..
to sve penziono pokrije.
Ma gde, u kuršumliji grobno mesto 70 hiljada...ej zamisli u toj vukojebini...
bem li ga koliko je u čačku ili kosjeriću ili beogradu...
https://www.youtube.com/watch?v=v7pBjrlB9lY&feature=youtu.be
ma familija se organizuje, niko nesaranjen nije ostao.
kod mene je oko 30.000 sve zajedno sa daćom, kontam da ću da skočim s mosta u Dunav pa neka država plaća kad me forenzičari upecaju u BG
35 000 daje PIO.
Pa to Kosmo, familija ali Markić je babi familija..dakle moraće on ili njegov tata da plate..a ako plate babi grobno mesto šta će markić da dobije..ništa...
kosmo, to kod vas u Srbiji, kod mene je PIO pod Pokrajinom
A spomenik, a iće i piće,pa prva subota i 40 dana...
Ajde bre jebale vas sahrane niste toliko matori