Moram nekom da se izjadam :((

1. Pa to sam i planirao. Ali treba nagovoriti ove moje majmune. Jedva sam ih nagovorio da odemo u Češku i Poljsku. Pa sam ja jurio da vidim što više i da rokam češke pive, a oni jurili kurave. Kao da u Srbiji nema kurava i da nikad umočili nisu, pa moraš da odeš 1000 km od kuće da plaćaš kurave. Jedva da sam Aušvic i onaj rudnik soli kod Krakova video zbog njih. Idioti totalni. Srećom išli mojim autom, pa sam ja diktirao gde se ide.

I drago mi je da su u Pragu oni išli na kurave i plaćali za sat vremena seksa, a ja to veče navatao Čehinju u nekom pabu i karao za dž celu noć. Opaaaa!

2. Zamisli odes u prag da bi platio kurvu. Nelol ,,isao si sa degenericima a s kim si takav si

3. Ааа Праг <3.
    Уф што ово звучи добро, Бијариц, Сан Себастијан... Није Ернест луд био. Бата Сале, ајм ин.
    Јебемо на образ, обећавам :)

4. postao sam čekaoničar loool

5. сваки пут се надам да златко неће изгубити коверат :(

6. A on izgubi. E u pičku materinu. Tuga. 20 iljada. Imali bi da se bahanališemo bar 10 dana.

7. Markić, kad smo kod para, bi roknuo ti neku babu za 20 iljada? Ono, zločin, kazna i ljudska destrukcija...

8. рокнуо бих своју за 20 иљада динара

9. Kenjaš brate...skuplje te košta sarana..

10. to sve penziono pokrije.

11. Ma gde, u kuršumliji grobno mesto 70 hiljada...ej zamisli u toj vukojebini...

bem li ga koliko je u čačku ili kosjeriću ili beogradu...

12. ma familija se organizuje, niko nesaranjen nije ostao.

13. kod mene je oko 30.000 sve zajedno sa daćom, kontam da ću da skočim s mosta u Dunav pa neka država plaća kad me forenzičari upecaju u BG

14. Pa to Kosmo, familija ali Markić je babi familija..dakle moraće on ili njegov tata da plate..a ako plate babi grobno mesto šta će markić da dobije..ništa...

15. kosmo, to kod vas u Srbiji, kod mene je PIO pod Pokrajinom

16. A spomenik, a iće i piće,pa prva subota i 40 dana...

17. Ajde bre jebale vas sahrane niste toliko matori

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.