Moram nekom da se izjadam :((

1. a šta ako neki iz protivničke ekipe šibaju po šestoricu odjednom?

2. Kako je krenulo sutra panaija...daleko čačak a baš mi se jede žito...

3. a šta ako neki iz protivničke ekipe šibaju po šestoricu odjednom?

то су студенти јеботе, кога може глупи студент да шиба свега ти?

4. јавио, мора да баш волиш жито, капирам да имаш доста прилика да га једеш јер су ти вероватно већина вршњака помрли од старости

5. Ha,ha kako si duhovit...jebaće te pribojci u prkno...

6. A ovaj, si siguran ti da nisi sve izmislio zarad malo pažnje?

7. Nije izmislio.

I ne transferisite vise pravite pometnju oko jedne tuce kao da je nato agresija

8. I ti debeli odjebi izgledas mi kao oni sminkeri sto pokazuju svima oziljak na glavi od pre tri godine

9. Mare poslusaj ovog co'eka u vezi tvog slucaja, imaj na umu kada nadjes ovog majmuna. :D

T=6:13

https://youtu.be/HrYbus-BlRM?t=6m13s

10. е овај билмез реко мом ортаку да ми поставља као услов, морам да се извиним прибојцима или...

хаха, наравно да нећу

11. Hahaha. Koji bilmez. I treba da ga isibas a mozda da ih popljujes i jos vise.

12. Popiški mu se na diplomu iz frizerske škole.

13. Ljudi adje vise ta tuca nmg ceo dan da snajperisem vidrinu temu.

14. Pa ti vidi kako je njoj svaki dan.

15. OK. Danas vrlo zgodna komšinica odselila u Švecku. A žena mi kaže: Prije mjesec dana mi je rekla da bi s nama htjela odraditi menage a trois. Ehhh, bože, nepravde.... :-(

16. е бар не смара видра више овде, боље овако да серемо о некој тучи него она са неким глупим проблемчићима

17. Ime, priznaj da ti Vidrica usplahiruje srcu treptaje.

18. не, само ме нервира помало

19. menage a trois - kad sediš na fotelji i gledaš kako ti se žena i komšinica maze na krevetu :)

20. markooo cmokkk

evo, da malo ja kukam, idem opet na jebenu gastroskopiju
    E TO SU MUKE
    za razliku od glupih prijetnji na internetu

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.