Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Vidro, ne provociraj me :)
Bruce, i to bi bilo dovoljno :-)
Vidro, povratićeš dušu.
јао мукица, знаш колко ми те жао
rado bih se šalila s vama da ne znam šta me čeka
ovako mi se samo plače
Pa već si išla, samo gutaj kako ti kažu, da prostiš ;-)
хехе целтић ;-)))
видро дај ми његов ајпи
Šta te briga Vidro taman da provežbaš malo lololo
ajde džindžer nemoj da nam kukaš, nije ti prvi put da guraš usta crijeva duža od 15cm
bač šibni fotke podliva nakon tuče. usrećilo bi me saznanje da si dobio koju šaku.
hahah, mamu vam jebem, znala sam da će ovako biti!
ajpi stiže.
Ja te lepo upozorio da me ne provociraš, a vidi ove kojote kako su navrzli :)
Pa što si onda tako neiskusno natrčala Vidro lololo
teško mi je :'(
Fali baka jbg
Pa gladna prije gastroskopije, te gladne uvijek natrče ;-)
EDIT: Odoh obući pancir, sad sam već usro i motku i himnu i zastavu.
voli ona kao slučajno natrčati na gutanje. kao.
ae džindžer, srećno i tebi. btw ti ne moraš slati fotke kako gutaš, to smo viđali i ranije :*
sreeeeća vaša pa nisam neraspoložena.
SREĆA.
Što celtic, da ti žena ne čita ovo lol
Ne, ona čita misli, to je još gore :-(
Moja je u prednosti, ona zna šta ću ja tek da mislim.