U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Vidro samo vezba resava tvoj problem.
Ne znam da li da se izjadam ko picka ili da cutim ko picka ili sta da radim ne mogu pricati ljudima u rl osim ovo malo njih koji znaju vec totalno sam u konfuziji ne znam ni sta da mislim ni sta da radim
Hvala sto ste me saslusali lol ne mogu ni ovde da napisem a mislio sam jebem ti sranje
Napiši sms
Pseto, jel neko veliko i ozbiljno sranje?
Preveliko jebem ga usta ništačka
Jutro je pametnije ps. Ako nije baš toliko sranje da ne može ni ujutru da čeka.
http://i.imgur.com/CyVdQEK.png
Karača jebeni Časlav. Ko da su ga meksički cigani pravili
Karaće te Karača...
Markić sad mi žao tebra, majke mi...jebote ovaj će bicepsom da te ubije...da si bliže došao bih da mu jebem kevu...
Daj ziro racun Dzani, ja bih da ti se pomogne, ostalo mi dosta novca od prodaje ognjista, sto evra gore dole ne cini razliku. Jbg, volim da pomazem sirotinju, sta cu
ма лажни профил, провалио сам га одма, има 13 година фазон
Objavi ovaj print na puji, sa sve imenom ovog retarda. Nego sakupi tu dobru ekipu (jbg, jes to srednjoskolski al kad su debili) i odes pravo na njih i pitas sto ti prete i jel postoji neki problem pa ako ima da resite to i plus dodaj da i mozes ti dobiti batine ali da ces ih cekati jednog po jednog i nece se dobro zavrsiti.
Plus sto kad objavis print opet se pljuje po pribojcima :)
Vidim ja da cemo zito da jedemo
A i boli te kurac, bar si proziveo ihahaj, pa si bio i moderator i sve, nema za cime da zalis. Srecan si covek Dzani
a bio je dobar momak, duša od čovjeka.
Keru, ne spominji mu žito, alergićan je na gluten...dobije ospice čim neko spomene žito...
Pa ko da ce on da jede zito pa da ga brine gluten