иначе, данас је на факсу као дан жалости, овима што би да ме бију се убио ортак синоћ, сада постоје две могућности: да ће бити беснији и хтети да се бију, или ће бити сјебани па им неће бити до тога
Idukurac, ja sam ozbiljno mislio da troluješ. Navikao si me sa Pujom da si u tom fazonu pa te tako i prihvatam, ali ovo je stvarno sranje. Šta bi čoveku?
сад сам се мало распитао, дечко је моје годиште, најбољи студент на агрономском у претходних 10 година, просек 9,8, неке огромне стипендије и новчане награде примао, спортиста...
и никоме није јасно што се убио, само му кврцнуло у глави и упуцао се пушком
Ali brine za naše zdravlje...
Awwwww mukic@ m@w@
A da je znao koliko će Vidra da ga žali davno bi isprovocirao neku veću dileju da ga rokne...
надам се да ће ми бити као косовка девојка ако преживим, да ме поји неком ждрепчевом крвљу и вида ране, ал тешко :////////////////
иначе, данас је на факсу као дан жалости, овима што би да ме бију се убио ортак синоћ, сада постоје две могућности: да ће бити беснији и хтети да се бију, или ће бити сјебани па им неће бити до тога
ја сам спреман у сваком случају
Vidra? I posle kažu da ja živim u fantaziji...
usro si se ko grlica kolko ja vidim
Ja bih proverio dal se taj siromaško stvarmo ubio,Bog da mu dušu prosti, ili si ti Markić imao nešto s tim...gde si bio sinoć kad se to desilo?
Preterujem,a? Ono, nije zazanje...
добро јавио сад сереш, убио се дечко јебига
нисам га познавао иначе, не знају ни ови што су га познавали што је то урадио
Oterao si čoveka u smrt Pujom...
Serem brate, napisao sam da preterujem
..al šta ću kad volim da serem..
A boli kurac Marka, vidiš da nas troluje :)
https://www.facebook.com/suftn/posts/1002186133126867
брусе ти си увек био у том фазону да има неких ствари са којима се не зајебава
Idukurac, ja sam ozbiljno mislio da troluješ. Navikao si me sa Pujom da si u tom fazonu pa te tako i prihvatam, ali ovo je stvarno sranje. Šta bi čoveku?
написах горе, нисам га познавао
e jebiga...
сад сам се мало распитао, дечко је моје годиште, најбољи студент на агрономском у претходних 10 година, просек 9,8, неке огромне стипендије и новчане награде примао, спортиста...
и никоме није јасно што се убио, само му кврцнуло у глави и упуцао се пушком
стварно срање
Pa ti onda ne znaš za smrt Blek Hola koji mesec kasnije kao moderatora Mr. Moonovo primanje na trola o smrti majke stoke noedgojene...
http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekome-da-se-izjedam?strana=55#post_1057298
наравно да знам
Ova rečenica je jako dobra jer na prvi pogled ima smisla.