Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Danas sam bio na ručku sa Austrijankom koja one žute meksikance brčiće nonšalantno fura.
Jesi jebo?
знаш која фујчина
jebeni točeni nektar, od čega ga prave da ovoliko glOva boli
evo je ova opet...
pa merak da sam pila, ne bih ovoliko mamurna bila
SVEGA MI
да се вратимо на прибојце подхитно
inače, istina je ovo za točeni nektar...kladionica u kojoj ločem imamali jelen i točeni nektar kojeg obično pijemo kad nas ima 3+, pičimo one žirafe ...i svaki put mi se život smuči od tog točenjaka, jer greota je ono malo govno uzimati, smori se konobar...
tocena piva su generalno sranje
Od deterdženta za suđe, nektar= govno
pa izgleda.
nekad bijaše dobro pivo
a k'o voda ide, mo'š 20 komada popit
crno točeno Nikšićko je premija, ova ostala točena su dobra samo kad ga poručiš u prvih pola sata od otvaranja bureta
Никад никад НИКАД не пијте точени Лав у било ком локалу у Новом Саду- сваки има укус к'о да је ћазим опро ноге у води у којој је кувао пацова
što je verovatno i istina...
Јебло ве пиво да ве јебло. Раџа матера, тренутно гружанка, Честинка <3
ja brate volim hladno pivce, pogotovo ujutro umesto doručka i noću umesto večere, ali trenutno pijem samo zaječarsko, navukli me ovi moji Beograđani i Zemunci :)
Bas se masovno sad pije zajecarsko.
Зајечарско и точено добро, Ал ослабили бубрези јбг :) само добра шљива, што се мене тиче...
brate, u mojoj familiji samo ja ne bolujem od bubrega, svi su ozbiljno sjebani - a samo ja pijem pivo u tim količinama :)
Zaječarsko je dobro pivo, al najviše se pije zbog flaše uzetije