Moram nekom da se izjadam :((

1. Haha Radj i ja gledam šta kurac ovde piše.

2. Malo sam puko sad zbog drugih stvari, oću da lupetam, al sam puko malo više pa bulaznim.

Blek hola su živog saranili mrmun, džimi i uroš valjda. Bila velika frka oko toga.
    Koji mesec kasnije, stoka nedogojena baš na ovoj temi napiše da mu je umrla keva, svi se primi i izjave saučešće, i mrmun između ostalog, onda lik napiše da se zajebava pa ga mrmun banuje.
    I dodatno, nimam znao jel jebač zna za to, jer je to bilo pre par godina.
    To sam hteo reć. U kurac.

3. хахаха нисам ни прочитао целу реченицу, шта ли је писац хтео да каже?

4. eno ti objašnjenje na prethodnoj strani. No ti si me svejedno razumeo

5. Pa brt, moderatori su. Iz fazona može mi se. Viđao sam i ja to al neki drugi modovi su u pitanju

6. најјача ми је она тема кад је риба сама себе прогласила тешко болесном и представила се као њена другарица на форуму, ту се много много њих испримало

једна од љигавијих тема, уз ову и вос тему

7. I oko toga se digla velika prašina. Tad su na vuki dominirale defke i forum, buljuk ljudi bio i pratio dešavanja. Sad reakcije dominiraju, defke se ne čitaju, a na forumu bleji ekipa od cirka 30 ljudi.

8. ахахах 100 евра рекет

100 ЕВРА РЕКЕТ

100 ЕВРА

РЕКЕТ

СЛУШАЈ МЕ ВАМО, ИМАШ 2 ДАНА ДА СКУПИШ 100 ЕВРА РЕКЕТ МНОГО СМО ОПАСНИ, СМРСКАЋЕМО ТИ ОБА КОЛЕНА АКО НЕ ДАШ 100 ЕВРА

АХАХАХ ПА ЈА НЕ МОГУ

9. не не, неће он да смрска моја колена него ће да каже овима што би хтели то да ураде ко је пујо шотка

а већ знају

10. stavi tu pretnju na Puju :)

11. Ja bih ga ovako častio te pare kad tako traži brt.
    Jebo te tolko jadan reket se u Nigeriji po selima ne uzima.

12. ма знам, него ми смешна цифра за РЕКЕТ

13. има фазон 13 година, шта он зна...

14. sta bi sa tom temom gde kuka ta riba satro za drugaricu?

15. е малопре ми упадају двојица у собу, ја седим опуштено за компом не очекујем ништа, овог једног знам а другог јок, па капирам да је прибојац хаха и као што ти прозиваш прибој и вади лик онај електрошокер, почиње да ми шкљоца око главе хаха било ми фрка испрва ал сам сконто да се зајебавају јебем им децу да ме докачио случајно оним срањетом само бих се укочио

16. Koji silovatelji, jbt. Mislim, šta bi inače radili sa tim elektrošokerom?

17. упо ми студент продекан, вујо, знаш га сигурно

18. Znam iz viđenja te neke "funkcionere".

19. Dobar je da isprzis kobasicu brzinski

Edit:na elektrosoker mislim

Edit 2: pseto je

20. Trebao si ih zagrliti i reći da probaju sad slobodno.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.