Moram nekom da se izjadam :((

1. braate, kakve konzervirane hrane, sve što jedem su šejkovi i kuvam sebi tako neke ljepe stvari. ništa začini sem soli, ništa džank fud :)

2. NEĆU SLANINE, NEĆU PEČENJA, DAJ MI BROKOLI, HOĆU BROKOLI I ŠEJK OD BLITVE I KEFIRA! ETO TI TVOJA VEGANSKA ISHRANA, NAVUKLA SI CIROZU JETRINE LOOOOOL

3. Kolko kukas i ne navukla svake kijamete na se'!

Kakve su nam misli takav nam je zivot - Novak Djokovic

4. Pajo jeb se, progutao si mi post

5. čuj ne jedem slaninu..blasfemija :D

6. Ajde, de, biće bolje :)

7. Tako je, ilovača sve leči.

8. Odbaci šejkove i slatko, Vidro, espešli at najt.

9. ne smijem da jedem 5 sati prije spavanja, svakako. :(

10. Ko umre u naredna 3 dana dobiće najveći venac.

11. Fin Pujdo, skoro sam video jednog u gradu kako zapišava drvo lolo

12. Eleče, zašto pratiš mala vidru po forumu, aktivan si na forumu samo kad mala vidra - jada se

13. Evo, Vidro, skini ovo, sve ti ovdje lijepo piše, šta i kako, da ne kažeš da ne brinemo za tebe:

http://www.pdfbooksplanet.org/science/medicine/33031-cirrhosis-a-practical-guide-to-management.html

14. понаша се као да му тешеке телесне повреде не представљају баш никакав проблен у животу

15. malopre lepim slicice na jaje i fazon neka slika pileta iz ljuske nekako, kao kud sam se izlegao, taj neki rad, reko idi u picku materinu kad je tebi u tim godinama mrsko da zivis sta drugi da kazu:/

16. Tuzan je zato sto se rodio u svetu u kojem vlada Cak Noris xD

17. Sta kad zna da na letovanje ide u agroziv

18. Flipse, lijepiš sličice? Jesi probao farbanje sa ljuskama luka?

19. najbolje je karminom

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.