Pseto, ne budi vulgaran, ja sam moralan, stariji čovjek, a i ovo su dani uzdržavanja od grijeha. Hvala.
Radio sam neki Roršahov test, i tu se ispostavilo da imam disocijativni poremaćaj ličnosti :|
а добро бар ниси ику тест радио
Pa nije greh ako je u braku sta
jeste greh pseto, u postu se meso u usta ne stavlja
I tako
шта је сад
ај реци саслушаћемо те а после ћемо ти рећи да си атеншн х*р
A ništa, nema veze. Jedino ako hoćeš da me nazoveš da pričamo.
немам кредита јбг
brate tebra karminom se farbaju u nedelju ujutru pre nego sto deca ustanu ili u subotu kasno uvece pred spavanje kad se vrati sa liturgije
#svepoprotokolu
:'(
Njiii
Mala Vidra sam!!!
toliki sam pičkopaćenik da sam imao seks tokom menstruacije. :(( zovite kazana da mi promeni nick u 'menstruo'
zvanicno vas vise ne smatram ljutim glavama...ovo je 25353625 put da vas zateknem kako caskate sa vidrom po temama na forumu
Šta fali ćaskanju sa mnom, jebote?
To nije ćaskanje, to je utrčavanje u šesnaesterac moderaciji sa niskim pobudama. :)
Seks tokom menstruacije je sasvim normalna stvar. Jašemo crveni talas
Niske pobude? Zvuči erotično.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Pseto, ne budi vulgaran, ja sam moralan, stariji čovjek, a i ovo su dani uzdržavanja od grijeha. Hvala.
Radio sam neki Roršahov test, i tu se ispostavilo da imam disocijativni poremaćaj ličnosti :|
а добро бар ниси ику тест радио
Pa nije greh ako je u braku sta
jeste greh pseto, u postu se meso u usta ne stavlja
I tako
шта је сад
ај реци саслушаћемо те а после ћемо ти рећи да си атеншн х*р
A ništa, nema veze. Jedino ako hoćeš da me nazoveš da pričamo.
немам кредита јбг
brate tebra karminom se farbaju u nedelju ujutru pre nego sto deca ustanu ili u subotu kasno uvece pred spavanje kad se vrati sa liturgije
#svepoprotokolu
:'(
Njiii
Mala Vidra sam!!!
toliki sam pičkopaćenik da sam imao seks tokom menstruacije. :((
zovite kazana da mi promeni nick u 'menstruo'
zvanicno vas vise ne smatram ljutim glavama...ovo je 25353625 put da vas zateknem kako caskate sa vidrom po temama na forumu
Šta fali ćaskanju sa mnom, jebote?
To nije ćaskanje, to je utrčavanje u šesnaesterac moderaciji sa niskim pobudama. :)
Seks tokom menstruacije je sasvim normalna stvar. Jašemo crveni talas
Niske pobude? Zvuči erotično.