Moram nekom da se izjadam :((

1. Pera Kojot Supergeni

E tako bi već fukcionisalo. Neka probaju ... a ne ovako kako rade.

pa o tome ja pricam, svi bi najpre da budu karte 30din pa bi onda krenuli da placaju, ali drzava ne moze da iznese to, zato da smo normalan narod, platis pa i uz pretpostavku da ukradu 10-20% bice pomalo bolje, nova vozila, nize cene, vremenom ce doci sve na svoje

2. to su vec pretpostavke, ne mozemo mi znati, isto tako koliko ljudi nema auto i nema drugog izbora osim gsp...

uopstalom koga boli kurac, kao sto rekoh, ne tera te niko da se vozis gspom, i nema sta mi da seremo ovde, necemo nista promeniti, cuti i trpi dok ne zabodes neki kes ili sansu da pobegnes o davde ili nastavi da cutis i trpis dok ne riknes, ova sranja po forumima samo na stetu idu

Ja sam se poslenji put vozio prevozom kad mi je riknula sajla kvačila na Jugiću kod Starog sajmišta, a to je bilo davno.

Bilo bi mi drago da ova sranja po forumima nateraju GSB da manje pljačka ljude, ili da se vrati stari običaj da niko ne plaća kartu.

3. kada bi se razvila odredjena atmosfera, osudjivanje devijantnog ponasanja, isto kao sto npr. da vidis nekog da baci flasu na sred ulice recices kakva seljacina(mada kod nas i ovo postaje sve normalnije), takva atmosfera je potrebna i u gsp-u, osudjivanje od strane drustva svako ko ne placa i vremenom bi doslo na svoje

4. pa o tome ja pricam, svi bi najpre da budu karte 30din pa bi onda krenuli da placaju, ali drzava ne moze da iznese to, zato da smo normalan narod, platis pa i uz pretpostavku da ukradu 10-20% bice pomalo bolje, nova vozila, nize cene, vremenom ce doci sve na svoje

Ne prave se tako ajeroplani sinko ... ovde je svaka vlast od uvođenja višepartijskog sistema pljačkala ljude. Sad ti nudiš ideju da se opet prvo uzme lova pa da nekome bude bolje. To je već viđeno, može li da prvo bude bilo kome od nas bolje pa posle da se uzme lova ?

5. ne moze, pre svega iz ekonomskih razloga, pa morali su ekstremne mere sa ovim platama da rade da ne bismo bankrotirali ko grci raspali sto se sad majmunisu, traze odstetu od nemaca, indijanci, mi jesmo banana drzava, al smo bar drzava, posle bankrota sta bi i kako bilo, pitanje je... a ovo sto sam naveo gore, to je normalan nacin funkcionisanja ne samo drzave nego svega, ali mi nismo normalni to je tacno i jbg

to je to od mene na ovu temu, ne znam ni kako sam se uvukao u raspravu, nije vredno ni vremena niti icega drugog ovo baljezganje, ne mozemo mi nista da uradimo

6. osudjivanje od strane drustva svako ko ne placa

Može , u svakom društvu koje počiva na stabilnom državnom uređenju koje radi. To kod nas, uz uslov da se svi koji su se bavili politikom počevši od onog prvog 9. marta do sada anatemišu iz politike zauvek, možda za 5 - 10 godina, i to uz krvavi rad nekih do sada neisprljanih koji bi se pojavili.

7. pa morali su ekstremne mere sa ovim platama

Ma ko je to i šta je to morao, majke ti ?

8. pusti čoveka pero, neko i to mora da radi

9. posle bankrota sta bi i kako bilo, pitanje je...

Nema tu mnogo dileme, pogledaš Argentinu koja je prošle godine sedmi put bankrotirala i sve ti je jasno.

10. Armine, fascinirao si me dedukcijom u odbrani pljačke.

Ja jesam pogrešio u kucanju i nisam ni primetio šta sam uradio, tako da bilo ko odavde ima puno pravo da me zajebava da ne znam prosto sabiranje. Sa druge strane, nisu te lepo naučili ni osnovama ekonomije, pa si pljačkašima naroda sada napravio lošu uslugu.

Nadam se da zbog toga nećeš da ostaneš bez sendviča ili da te naribaju na sledećem sastanku.

11. Nema tu mnogo dileme, pogledaš Argentinu koja je prošle godine sedmi put bankrotirala i sve ti je jasno.

Argentina d.o.o. garantuje samo osnivačkim kapitalom, ´ebe im se ...

12. jebo me minival, da me jebo. uništila sam kosu :(

13. Šta ti bi? Gledala si neke ranije uloge Nikol Kidman, pa ti se dojmilo?

14. a više sam rihannu gledala, al aj...big, big mistake.

15. jebo me minival, da me jebo. uništila sam kosu :(

http://www.dodaj.rs/f/f/hT/2gV4UP7B/k5el0.gif

16. Minival može samo na male glave, trebalo je da tražiš bosnaval

17. stvarno si u pravu. imam preveliku glavu za ovaj vid kose, sad izgledam kao međed kad operem kosu :(

18. ау брате почиње полако да ме боли десно уво, нема ништа горе јебем ти сунце

тјешите ме :(

19. uvo bar moš izliječit, ja kosu samo mogu ošišat :(

20. кад крене уво да боли најбоље да одсечем главу комплет

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.