Moram nekom da se izjadam :((

1. ahahahhahaahha supergenije looooooool

2. Supergenije ili superdebil, samo ti izračunaj te pojedinačne karte i koliko bi ti otišlo goriva, pa možemo dalje ...

3. za te pare dobiješ oko 1 - 1,5 litar
    moj auto troši oko 8 litara u gradu
    to je malo više od 12km za te pare
    još što moraš i parking platiti

totalno nije drastična razlika koliko je predstavljaš

4. Pazi ako kazem da mi goriva za 1000 din traje 4 dana samo do faxa i nazad. Da bi mj se po tvojoj racunici isplatio prevoz ja moram da idem sa jos 4 osobe i to je 5500 (studentima je 1120). A to je samo do faxa i kuce, a jel to jedino gde ides?

5. Za to malo razlike ja neću da gubim vreme i da se vozim prevozom.

Sad lepo pomnoži to sa 2 ako ide dvoje jednim autom i računica će da ti bude jasna, jer za jednog razlika i nije nešto, ali za dvoje ili više jeste drastična. Za više od dvoje nema smisla računati.

Parking zaboravi, osim ako ne ostaješ pola dana negde.

6. pa recimo ako ko ker ostaješ na faksu tamo zabodeš 3-4h
    treba ti parking

7. Pazi ako kazem da mi goriva za 1000 din traje 4 dana samo do faxa i nazad. Da bi mj se po tvojoj racunici isplatio prevoz ja moram da idem sa jos 4 osobe i to je 5500 (studentima je 1120). A to je samo do faxa i kuce, a jel to jedino gde ides?

Stvarno ne znam koliko je studentska mesečna, davno sam bio student. Ja računam samo prema ovim pojedinačnim, zato što samo one mogu da mi zatrebaju, a one su ubistvo koliko su skupe.

Ko ima mesečnu, ne znam koji će mu auto. Ili se voziš autom, ili prevozom i krpiš se taxijem. Valjda to tako ide ..

8. sta pricas ti jbt, 3275 je mesecna za zaposlene, aj ti sipaj za 3 iljade i vozi se mesec dana po gradu, a da ne pricam za studente i penzionere sto je sprdnja cena...

uostalom niko te ne tera da se vozis, ko nema para ili ko smatra da mu se ne isplati nek ide bajsom, taxijem ili cime god i kraj

9. Ja se ne žalim na cenu vožnje svojim kolima po gradu, nego tvrdim da je cena pojedinčne karte pljačka i da je ne treba plaćati.

10. pa ko nema kola, kupuje mesecnu, ja ne znam nikoga da je toliko lud mesec dana da kupuje pojedinacnu

11. 3275 je mesecna za zaposlene, aj ti sipaj za 3 iljade i vozi se mesec dana po gradu

Ako pomnožiš sa 2 ( što je realno za dvoje ) malo se menjaju odnosi.

12. Pa ne zove se za dz pojedinacna jbt

13. E kojote samo ti racunaj idem ja da spavam mozda do ujutru naucis sabiranje R brojeva.

14. Milković kaže da bi prihvatio da cena karata prevoza bude između 20 i 30 dinara, ali u slučaju da svi putnici kartu i plate.

E tako bi već fukcionisalo. Neka probaju ... a ne ovako kako rade.

15. E kojote samo ti racunaj idem ja da spavam mozda do ujutru naucis sabiranje R brojeva.

Hvala ti, spaliću index.

16. to su vec pretpostavke, ne mozemo mi znati, isto tako koliko ljudi nema auto i nema drugog izbora osim gsp...

uopstalom koga boli kurac, kao sto rekoh, ne tera te niko da se vozis gspom, i nema sta mi da seremo ovde, necemo nista promeniti, cuti i trpi dok ne zabodes neki kes ili sansu da pobegnes o davde ili nastavi da cutis i trpis dok ne riknes, ova sranja po forumima samo na stetu idu

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.