Moram nekom da se izjadam :((

1. Vidro, jel Amerika ili nešto novo?

2. Vidro, odbanuj Tibora
    i madžarski bogovi će duvati u tvoja iseljenička jedra

edit: jedan mod se oglušio na ovakav apel i završio utamničen u imigracionom

3. ako dobijem vizu, prva stvar koju ću da uradim je da ga odbanujem, ev obećavam

4. vidro, znaš kako se kaže
    DAJ I BIĆE TI DATO
    obrni redosled ;)

#mađarskitarot #regionalnasaradnja #pozitivnakarma

5. па лол брусе и много веће жртве сам ја подносио због љубави а не бановање на неком сајту прелол

6. Vidro, koga će Kaizen rukopoložiti za moda ako odeš?

7. па лол брусе и много веће жртве сам ја подносио због љубави а не бановање на неком сајту прелол

Ako je zbog ljubavi onda neka mene banuju umesto tebe - zaslužila je Vidra neko muško da je voli i poštuje zbog njene inteligencije i dobrote, a ne samo da je juri zato što je uberriba.

8. Somaro u poverenju mi je rekla da te uospte ne voli i da si poprilicno ruzan i da te samo koristi jer zivotinjski jebes i pokazao si joj neslucene visine

Sad mozda me i lagala nemam pojma

9. Ništa slađe od moderatorske baklavice pozzpozz

10. лагала је брт, пошто је то немогуће обзиром да сам конплетан пакет. може да каже да сам само леп а не прелеп што је ок, укуси се разликују, или да немам семберац глову, али не и да сам преружан.
    знаш како је то са женама, кад причају са мушкарцем слажу нешто да не буде баш све у фулу, а кад треба да се похвали другарицама или оће неку да направу љообоморном, онда је тип ИНСТИТУЦИЈА ФРАЈЕРСТВА™

11. Pa ja ti sam kazem mozda je lagala jer sam odmah ukljucio tu mogucnost jer sam video kako su joj oci sijale ali mislim da je lagala jer mi se nabacivala ali brt ja sam ostao postojan kano klisurine nisam se dao glupo mi znam da se volite

12. Eto direktore, odbanovala sam.

13. danas dao otkaz i to zeni lol

14. e al ovo je da se pohvalim al me mrzi traziti temu

15. Mala Vidra

Eto direktore, odbanovala sam.

svaki ti dao
    vizu

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.