Mnogo loše odluke zbog žena donosim ali sinoć sam umalo ispao flegšip budala sreća pa posle trećeg bokalčića štoka oduzeh 2015 i njeno godište i skapirah da se za to robija još me njeni znaju sunce ti jeben za sve je kriv gmo spavati ne mogu
; ' o (
natnat smajli razbijen na proste faktore od tuge
Vređa me što nisi verovao u mene da s tim outfitom makar Jovana Perišića nisam mogao izvući, tako to čojek zadušmani kad grli Agilnog po Beogradima ;ooo(
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Mnogo loše odluke zbog žena donosim ali sinoć sam umalo ispao flegšip budala sreća pa posle trećeg bokalčića štoka oduzeh 2015 i njeno godište i skapirah da se za to robija još me njeni znaju sunce ti jeben za sve je kriv gmo spavati ne mogu
; ' o (
natnat smajli razbijen na proste faktore od tuge
Luks mejmun.
Ccc.
Liči kao 22 ali tek ispod 18 na granici barely legal da se razumemo da ne pomislite šta drugo nisam baš vosovac toliki jbg
SOON LOLO
Soon.
Lukse, nemoj željkosamardžić biti
A bio da sam obukao rnr majicu na fegeteka sako (jbg umanjuje 4 godine) ispravi me ali to je ko Saša Kovačević brt
zeljko samardzic dobro kaze
Ispravljam te. To je kao Ivan Gavrilovic.
Vređa me što nisi verovao u mene da s tim outfitom makar Jovana Perišića nisam mogao izvući, tako to čojek zadušmani kad grli Agilnog po Beogradima ;ooo(
Luks inequality: Pseto > Bohor brt.
Doktore grešio sam. Posle toga sam zagrlio Denija88 da vratim se u polozaj prvobitan.
Alo lukse ne baronisi
Luks laze ociju mi
Pušite ga xD
луксе како да ти кажем ово а да не повредим твоје нежно срдашце... кога боли курац брате више за те клабинге дај причај мало о роботима душе ти
Pseto poruka na fejsu i sad dodji fino da se izvineš ovde i kažeš da noćas sve plaćaš ;o)
Agi<3
Lukseeee ♥♥♥
Ja čvrsto verujem da svoje robote prvo naučiš da grle za nogu i da umeju da naprave srce rukama!
http://pictures.4ever.eu/data/download/love/hearts/robot,-heart-186049.jpg