Haha peder jedan plaćaš boli me kurac jer sam te izdominirao kao baka vruć termofor
Juče na malom fudbalu iščašim prst do palca ovaj. Ne mogu da hodam jebeno i boli ko đavo. Isto sam i gre 7-8 godina isti prst. Sad čekam da se zadani malo i da odem kod neke babe u Vlaško polje da mi namesti ako je još živa i ako radi to.
Operi noge.
VIDRO, ZAKLJUČAJ OVU TEMU A OTKLJUČAJ ŠTRAJK
Krepao mi macak :(
Mlad si ti za to brt
Pederu maleni <3
Hahaha kako ću da vas jebem
Dodaj me u onaj čet ustanka neće Deni mejmun.
Hahaha. Što nisi u njemu više? Ajd za po sata
Mazio bih se, fali mi nežnosti jbg :'o(
To sam video u momentu kad si se zvalavio sa kurvom hahahhaha
Pseto
.
.
.
.
.
.
.
tračara x------------------D
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201101/43221/medium_fali_jbg.gif
ne mogu da se naspavam vec duze vreme. i sve bi bilo ok da legnem u 10-11, ali ja idiot tad uzmem pa se svadjam sa raznim debilima po internetu ili igram agrara ili haksa jebenog ili citam nesto ili tako neko sranje dok ne dodje pola 1 ili 1 i onda ujutru psujem zivot i ceo dan pijem kafe i tako ukurac.
Opusteno lukse, jesi video da puse bez kurtona &~]
Hahaha, pederu maleni, ko zna, možda počele od ponedeljka, ustale ujutru, popile dijet jogurt, otvorile prozor, pogledale sunce koje nežno kupa svojim zracima obode tvrđave u Petrovaradinu i rekle - Eh, divna li dana za nove promene. xD
Nemoj se ljutiti na pseta malenog ja se samo salim da nam svima bude lepo i zabavno ;/)
Laze luks bre poslao mi na fb: aj kazi da je tacno molim te da jednom bude da i mene muvaju picke