Moram nekom da se izjadam :((

1. Ne seri celte. Reci jebeni sam baksuz i jeftinije mi je ovde gde sad živim i aukurac

2. bio sam kod jednog doktora, rekao je da moraju da mi amputiraju penis. otišao sam kod drugog, rekao je isto. treći je rekao da će sam otpasti. ne znam šta da uradim, očajan sam. moj život nema smisla bez seksa.

3. Ma karacemo te i kad ti otpadne kurac ne sekiraj se nista

4. Prišij picku i promeni prezime u Pičkara. Oh, wait...

5. Izbriši ♦ iz nick-a

6. Bolje da samo to ostavi

7. Ne sekiraj se, ima seksa i bez kurca, evo pitaj žene da ti potvrde.

8. Pomozite malom Maestru, ostao je bez penisa. Transplantacija penisa u Moskvi kosta 2.000.000 evra. Budimo humani. Sms sadrzine PENIS posaljite na 1122

9. Stvarno, jebo te, više se ni ne trudiš

10. Koliko je Plastični Zet zapravo predojajan nick

11. Hvala anhele, ljudi mi svaki dan to na ulici kažu

12. bio sam kod jednog doktora, rekao je da moraju da mi amputiraju penis. otišao sam kod drugog, rekao je isto. treći je rekao da će sam otpasti. ne znam šta da uradim, očajan sam. moj život nema smisla bez seksa.

ово је скеч из оне серије мујо и хасо, имао сам то на неком цд-у давно, смијали смо се роктали

13. Bač, roktanje nije u Feng-Šuiju sa Mujom i Hasom ;-)

14. ok, pre 3 dana se iskrivim dobro na jednom dogadjaju i ako znate sad onaj momenat neposredno pre peglanje kad nisam svoj zazmurim i pojave mi se slike jude iskariotskog pred ocima...:/ sta to bi? :D

15. Obećao si roditeljima da se nećeš napiti, a slagao si.

16. ok, pre 3 dana se iskrivim dobro na jednom dogadjaju i ako znate sad onaj momenat neposredno pre peglanje kad nisam svoj zazmurim i pojave mi se slike jude iskariotskog pred ocima...:/ sta to bi? :D

Meni se jednom tako pred peglanje na nekoj oproštajnoj pojavila slika JVC kamere od dvije 'iljade maraka i bivšeg ortaka u čijim je rukama bila kamera.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.