U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ilu iz on FAJRRRRRRR
Ne znam šta mu je, sve lepo radi: svetla, sirena, volan, sve. Samo neće da se kreće.
Možda je tužan
http://i.imgur.com/gchPV56.png
citiraj mu pesmicu s partizankinog profila
mozda ce mu biti lakse
♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
E moj konjiću bijeli, moje desno krilo!
Gdje je doba ono, gdje su dani oni, kad je srce puno rahatluka bilo?
Znaš li čase one: pozno sunce grije, vrhovi munara kao vatra gore; a svuda iz bašča miris đula vije.
Mi se povraćamo iz lova, iz gore; a ona na svojim demir-pendžerima stoji ljepša od večeri i od sabah zore: na me čeka, gleda i časove broji kad ću proći. A ja, kad bih blizu bio, slao bih joj pozdrav kuburlija svojih. Ona sa pendžera đul i behar mio prosula bi hitro, i ko snijeg na me pahuljice meke padale su tiho, kao da su sevdah ćutile i ame.
O kako je tada puno sunca bilo! A sad?
Svuda mutni oblaci i tame
Kako mi je srce jadno, kao da ga neko bode, te sve plače i sve pita:
kuda moja mladost ode?
Je li griješna sabah zora, il nebeska sjajna zvijezda;
je li griješna ljubav moja, kao ptica iz gnijezda, ko glas ptice iz gnijezda?
Je li grešna sabah zora, il nebeska sjajna zvijezda;
đe mi to prođe ljubav moja, kao ptica iz gnijezda, ko glas ptice iz gnijezda?...
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Ti si baš neki zao čovek, pa samo što se nisam rasplakao od ove lirike.
Iš
http://www.youtube.com/watch?v=vodd6C5ryUU
soundtrack of my life :'(
upali se auto kantov pls
Ćerkice vidjele ovo i sad hoće da ih vozim u avionu:
https://www.youtube.com/watch?v=pSWDW18ygaw
A ne znam voziti avion :-(
pukni im po samar i mars na spavanje!
Cuj da ih vozis u avionu lol
Papete, nema šamaranja djece, osim ako su tuđa, punoljetna i samo po gujsci. Jbg, kad sjednu u Reno klio poslije ovoga, ne znam šta bih im rekao ;-)
hahah znao sam da ne tuces decu. Greska velika.
Mazi mi se :o(
ako si punoletan i nisi celticovo dete, mazice te on po guzici ;o)
Lukse ti imaš ženu, ne zajebavaj. Osim ako se romantika ne gubi u braku hohoho
Današnja dijeta:
Veliko pakovanje punjenih grisina, kesica onih brusketa, 4 trougla zdenka sira, celo pileće belo, ceo porodični hleb (tako se zove zbog veličine), 6l kole (4l Zero i 2l obične), 2 pakle Lakija popušene a treća načeta pre dva sata, sad je na pola puta.
Realno gledano, brzo ću se pridružiti Bohoru.
Prove, moji problemi su ništa kad pročitam tvoje muke :-)
Olakšavajuća okolnost je što sam ustao pre 6, što znači da je sve ovo uneseno u organizam za nekih 17 sati, što u mom slučaju nisam haos koliko može biti.
Prove, tebi fazon pantljičara ima dijabetes i giht
I pušačku nogu