Moram nekom da se izjadam :((

1. А љутинска глад је можда и највећа глад коју сам осетио у животу, онда сам баш гладан

2. ali hrana nikad nije toliko dobra kao kad si navaren
    kao i muzika,jebanje,drkanje,cokoladno mleko,internet,film,smejanje i sve dobre stvari su 4x puta bolje nego kada strajt si
    al zato su kanalne stvari 4x puta gore nego kada strejt si

3. Није баш четири путс лошије, пре ће бити неких 3.21

Фасцинантно је како наварен добијем интересовање за разне занимљиве премете које нисам изваљивао да постоје.

Или размишљам како ради вага на пијаци. То мислим да никад нећу провалити, сувише сам глуп за то увек ме ојаде и дају мање када купујем броколи и прокељ

http://images.kurir.rs/slika-900x608/pijaca-tezga-bazdarena-vaga-1328585176-110439.jpg

4. Бгате на свакој пијаци треба да имаш контролну вагу, у чему је проблем?

5. Brokoli i prokelj nisu flegšip, Tuljane.

6. Danas skontah da sam se pretvorio u tetku iz Nemačke - gde god odem kod prijatelja koje imaju klince - mali, na Milku.

7. teka iz nemacke treba da salje stedler za skolu i maraka za patika.

8. Ne zaboravi zvake. Jer kod nas nema zvaka.

9. Zaključana je ''podeli sa Vukajlijašima'' tema.

10. Bata Sale
    Ne zaboravi zvake. Jer kod nas nema zvaka.

posalje i razglednicu kada banja bulju na nekom fensi moru 93ce,a ti mazes tanko dzema na leba.

11. Lukѕ
    Danas skontah da sam se pretvorio u tetku iz Nemačke - gde god odem kod prijatelja koje imaju klince - mali, na Milku.

:бесконачно натнат смајлија:

12. i ja gotivim tako te rendom stvari al ne bas toliko rendom kao vaga na pijaci ahhah

13. uh suze mi oci od smejanja i peku

14. Tužan sam a lijep :( Eh mozgu što se pališ samo na normalne cure...

15. Neće auto da mi se kreće

16. moraš da ga upališ ;)

17. Ovaj skeč me malo razonodio, ali kratko je trajalo :(

18. kao i radni vek tvog automobila opaaa

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.