Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pij alkohol, jebeš kolu, jer kola nema rad, samo zavisnost izaziva, i onda kad popiješ,miran si. Drogirajte se nečim što radi. Mislim, šta je sledeće, jebena nutela?
dogadja mi se da je pijem u tolikoj meri da samo u jednom momentu kad skokam 2l pocne da mi burgija stomak i odem i iskenjam sve sto imam u stomaku i onda ne idem u wc 2 dana...onda napravim presek jedno dan dva...pa onda opet..
Evo prestajem polako da je pijem, samo joj trazim zamenu plasim se da će zeludac da zaplače kad pojedem neku premasnu gurmanku a da ne zalijem kolom.
Pazi se brate heroin je jako los,al ako volis, drogiraj se
Meni je jetra sasvim ok, nisam čuo nikakve zamerke lekara, ali kažu da se čuvam dugoročnih posledica. Sad jedna priča da ne bude da glumim neko ludilo i glorifikujem alkohol i bekrijstvo pošto nikad nisam bio alkos, samo incidentualac.
Pošto sam težak meteoropata i u fazon maju prošle godine sam pao u depru i plus ono usrano vreme me učinilo mnogo sjebanim. Počeo sam da pijem kao loš pijandura. Brzo i mnogo. Završim jednom u sopstvenoj povraćki, a ćale ulazi u sobu, a u sobi do daske pojačano vrištanje iz pesme Purpla "Child in Time" uživo u Japanu verzija. Matorci popizde, operu me, promene svu odeću sa mene i prebace me u dnevnu sobu. Ja dođem sebi, sav izbedačen i obećam da neću više piti. To je trajalo par dana dok se opet nisam olešio, ali završio u hitnoj i primao glukozu ili šta već sat vremena. Matorci skapirali da sam dovoljno pametan da posle ovoga neću sebi dozvoliti da se blamiram. Piće, koga kod mene je bilo u izobilju, nisu sklonili.
Ja odlučim da promenim taktiku: biću pametan i piću laganeze. Proverim ja kućni štek, a tamo svega: od rakije sa medaljom s Novosadskog sajma do Džeka i ostalih komercijalnih viskija. Čak sam našao i flašu Uza i Metakse koju sam kupio još na ekskurziji. Da napomenem, nisam lovator, već mi ujak i ujna do jaja lekari pa imaju dobrog pića za izvoz.
Tako ja lepo uzmem Jamesona i lagano ga cirkam. Gasim kolom ili pivom. Popijem flašu za dan i po, ne osetim. Tako drugi dan nađem neki made in France konjak, laganeze ga degustiram, osećam se do jaja. Tako mi alkohol donese neku prividnu radost, a ja obožavam kad sam tako u poletu. Kad sam tako hepi kita mi npr. ne spada ili je uvek na stend baju, luđe nego kad si na johimbinu. Prođe tako nekih desetak dana i toliko flaša žestine, sve divno. Mogao sam da učim, koncentracija bila dobra, sve na mestu. Samo jednog dana, ja se budim i drhtim sav, kao Muhamed Ali. Vilica jebena kao zemljotres se trese. Moji me odvedu u hitnu, ovi kažu da je na ivici delirijuma, moramo ga pod hitno detoksikovati ili će biti biljka narednih 2-3 nedelje. Celo se veče jebali oko mene i oko zore ja dođem sebi i izbegnem da me vode u jebeni Kragujevac. Desilo mi se posle toga samo jednom da sam se napio (ako izuzmemo blago pijanstvo pre 2 nedelje) i rekao da odsad ne pijem više od dve jedinice alkohola (2 limenke piva ili 2 čašice ljutog).
ja se cudio zasto mi je srce sjebano bas radilo u martu i ostavljao one postove na chetu sa adresom svojom gde kazes ako zatreba i ako kazem skapirajte me ozbiljno da zovete hitnu ahahahh i posaljete na ovu adresu haahahahh bilo mi cudno a svako vece cepao zajedno pepsije sa premasnim przenicama,kulenom,ajvarom ljutim,senfom i jos je toga bilo i svaki obrok juneci jako ahahahh a jos se pitam od chega je
Prove nije sramota biti lovaran, opusteno
"zovite hitnu srce mi lose radi jeo sam ljuto, idem da kazem kevi da spremi przenice" ovaj fazon ahhaahahahha
Ja sam prošlo leto u momentima pijanstva zvao Olanika, hahaha, pričali pitaj kurca koliko. Čak mislim i da sam Tomdrila davio jednom prilikom, a lik fazon išao za Beograd, putovao satima.
Sad ću opet da zovem Olanika, da se prisetim starih vremena, lololo!
Olanika sam zvao samo kad sam zapalo pao u bg zbog glupog ortaka,nego sreća ovaj jedan je toliko glup koliko je ovaj drugi pametan, pa se nasla ravnoteza.
Ahahahahahah pocelo srce da mi preskace i pet minuta u bunilu vicem "neeee mogu da verujem brateeeee" i nazovem olu...toliko sam bio izbezumljen
Ne javlja se cava. :(
Zovi hitnu
Jebote, ima li neko ovde ko pijenju pristupa ko čovek? Ne mislim na te kafanske fazone, već generalno. Pa jebote, svi ste u nekom hemija fatonu?
ja ne pijem vec 7 god :) a svojevremeno sam znao da zaspim na klupi
ili obijem nekog juga pa tu spavam,..pustim radio i kuliram
Valdemare, podeli s nama kako ti piješ. Kako se ponašaš kad preteraš i da li preteraš?
Hvala unapred!
Evo ja.
Pijem kolu samo kad jedem.
Ostalo pijem vodu jer se najedem preslanog pa organizam zahteva.
Alkohol pijem obicno pivo od 21-02 i ne da se uroljam nego dojaj stanje za spavanje, dođe ti zamena za bromazepam.
A kad radim.mentalnu higijenu jednom nedeljno onda se napijem rakije, oko pola litre za dva sata i to je to. Probudim se u blamovima
e ugashen mi zvuk,brate
Smem li da te sad pozovm, dragi? :*
Fali mi topla reč :'((((((