Moram nekom da se izjadam :((

1. http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekom-da-se-izjadam?strana=1956#post_3247048 e drago mi je da smo se chuli,jako prijatnan razgovor i opustajuci glasovi od obojice

2. Druže, hvala ti na ljubaznosti, kao i uvek!

3. Jednom sam pao mrtav pijan u centru Beograda i našli me panduri i odveli u hitnu. Naduvao sam 4,3 promila, primio dve kese infuzije.. Što je ništa spram mog druga koji je pao u neko žbunje u Kg, bilo u novinama, 6,5 mu našli.. Inače sam pio sa njim i jedva da još par ljudi koje poznajem mogu da mu prismrde.. Ne pijem odavno, otkad su mi se pojavili bolovi u predelu droba gde se jetra nalazi.. Ponekad čašicu, dve, a pljuge pokušavam da batalim, nadam se da ću uspeti.. Alkohol ne vodi nikuda, samo ti na par sati izgradi imaginaran svet u kome ti je lepo, ali on se isto tako brzo i raspline, pa se vratiš u ovaj gde, da bi vodio ispunjen, bogat i lep život, nije dovoljno pronaći dno flaši.. Traži puno rada, ali su i plodovi konkretni, opipljivi i dugotrajni. Kao bivši alkos, tvrdim da je alkoholisanje za slabiće..

4. Svi opijati uništavaju čoveka. Drže ga u zamci iluzija iz koje se naizgled lako izvlači, ali to nije istina. Okej je povremeno odrediti dan za to i uzeti opijat, ali biti svakog dana pijan i drogiran je jako, jako loše. To ne vodi nikuda, osim u pakao koji ćeš sigurno napraviti od svog života. Preporučujem vam čitanje i bavljenje sportom, umesto oblokavanja i gudranja. I da, posao. Obaveze. To je takođe lek.

5. Tu si u pravu. Ali ja ne pijem da ubijem neki bol ili da zaboravim nešto. Pijem prosto zato što to volim. Mogu i da pijem i da ne pijem. I ne treba mi alkohol i droga da bih proširio svoj pogled na svet, mada ponekad korisno posluže. Možda jedino postajem malo agresivniji, verbalno, kad se napijem, više pričam i hoću stalno nekom nešto da dokažem, a lucidniji kada duvam, i uvek mi ostane nešto u mozgu što mi na neki način koristi i u strejt stanju. To mi ne ugrožava svakodnevno funkcionisanje. Ako bude počelo, iskuliraću.

6. ja se secam da mi se cesto desavalo kad duvam da kao da sam u tom stanju otkrivao neke stvari u sebi, dolazio do nekih saznanja,kao da mi je u tom stanju bio prosireniji pogled na svet.hteo sam da zapamtim to sto mi je padalo na pamet pa da u treznom stanju vidim dal su to neke nebuloze ili neka prava otkrica.nikad nisam uspeo da zapamtim to sto mi je padalo na pamet znaci te misli su mi uvek bezale..e sad, ja mislim da su to bile neke nebitne stvari ili nebuloze.cuo sam da trava prosiruje pogled na svet pa sam se podsvesno tripovao ponekad na taj nacin, a ustvari ne prosiruje niti u tom stanju covek moze da dodje do nekih specijalnih saznanja do kojih ne moze da dodje trezan

7. Sećam se da sam sa ekipom bio naduvan jednom i zasvirao Jovano, Jovanke na gitari i svi su bili ono kao pomno slušaju i neke sam opake improvizacije bacio bravurozne i svi su ono kao brt, najbolje do sad, vrh, Vlatko odlazi u penziju i to.
    Da li je to bilo stvarno vrv ili je ovim nadimljenim šaranima percepcija bila takva da bi i od DJ Krmka tripovali Čajkovskog, nikada neću saznati :(
    Ali, želim da vjerujem

8. sigurno da je ovo drugo u pitanju

9. Bježi bre, otkud možeš znati, kad se ne sećaš ničeg, nemoj sad da mi kvariš sve

10. ma jeste i ja sam u takvim momentima prevazilazio nicea

11. sad cvrsto neverujem da covek kad je naduvan dobija neke supermoci..prosle god sam gledao dokomunetarac sa nekim komicarem u kome on radi neke testove kad aktivno pusi travu 30 dana i kad je strejt..pa jedan od testova je da pogadja neke karte i on naduvan pogodio mnogo vise nego kad je bio trezan.zakljucak kad si naduvan onda si vidovit..prekinuo sam to sranje na pola
    edit:
    pogadjao je te karte samo jednom kad je naduvan i jednom kad je trezan.kad je naduvan pogodio je mnogo vise.mislim da je trebalo da pogadja po 20 puta trezan i 20 puta naduvan pa da se onda vidi dal stvarno ima bolju intuiciju kad je naduvan..iz jednog puta to moze da bude cista slucajnost naravno

12. Uzmi Koks pa da vidiš da l nisi vidovit.

13. kad se mnogo uzima kox ostecuje neke receptore i postaje kao debilan..zatupljuje totalno, kad se mnogo uzima

14. Pa bilo sta kad uzimaš mnogo ne valja, čak i zdrave stvari. Npr od mnogo sargarepe koža postaje narandzasta.

15. Istina. Jedan moj drug jeo mlogo šargarepe i izrasla mu 2 abnormalno velika sekutića.

16. Pa bilo sta kad uzimaš mnogo ne valja, čak i zdrave stvari. Npr od mnogo sargarepe koža postaje narandzasta.

http://s2.postimg.org/fxwfo88y1/slike_namibija_12.jpg

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.