Moram nekom da se izjadam :((

1. Ne fali koksu nista jednom nedeljno derite slobodno

2. Samo kurac ces samo jedan dan kad se zavozas nema stajanja zato rokas tri dana pa 15-20 ne

3. duvajte lepak.jeftino,a retro...

4. Koliko sam se samo osrao pre 15 minuta. Rekoh sebi, osrao sam se ko pas.
    Veliki pas...mali pas. Mali ker.
    Pravac na sajt kad ono vech ima defka :(

5. Daun™ i njegov bogaljski sarkazam frustriranog bednika

6. priglupi ćopavi invalid™

7. Cara kralj™ i njegova armija nubova

8. Razocaran sam novim spotom, a bogami i pesmom, svog bliskog prijatelja saleta kovacevica, nimalo smekerski, ali je bar biceps na mestu (y)

9. Daj ne seri odlichan je spot. Sale kraljina. I ja sam ga upoznao.

10. Upoznao si ga kada je došao da donira novogodišnje paketiće u domu za bogalje ometene u razvoju na periferiji
    B E C H M E N A
    E
    C
    H
    M
    E
    N
    A

11. lololo idi registruj se ponovo

12. na periferiji
    B E C H M E N A

I posle kazhu da je bachman selendra. A ima i periferiju EJ

13. Cenim da si okružen zelenilom, možda će ti svež vazduh zalečiti frustracije izazvane time što nisi mogao da drkaš desankom kao sva normalna deca jer ti se osušila, pa si morao da se maltretiraš levom, a desnoruk si

14. Aj idi sa sajta caro. Smaraš.
    Bilo je bolje dok te ne nisu odbanovali.

15. Hahaha vidi debile shto se lozhe. Dupli duplog dupli duplo i random nub koji ne mozhe da podnese moju bogovsku pojavu.

16. Fajt ili prekinite svađu.

17. Iz poštovanja prema nedužnim Bečmenima koji nisu mogli da biraju gde će se graditi sabirni logor za bogalje sa daunovim sindromom. Mogao sam reći i atar, ali neću

18. Mogu misliti. Pravi si praznik za oči kada se dokotrljaš na sajt u invalidskim kolicima na Trepčin akumulator od 55 ampera, ukočene, šlogirane face a la Stiven Hoking

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.