Moram nekom da se izjadam :((

1. Kriterijume prema tebi si sâm uspostavio svojim, hajd da kažemo, ponašanjem na sajtu. Tako da mi nismo tu ni prstom maknuli. Samo konstatujemo

2. Pazi nesh, meni nije problem da sam za tebe shupak. I za ovog konja isto. Meni je jasno da ne mogu svi da me vole. Niko se ne dopada svakome.

Ali mi nije jasno zbog čega ti i ovaj moron imate problem sa tim?

3. Meni se dešava dosta često dok sedim negde napolju da me muva smara sve dok je ne ubijem. Ne smeta mi uopšte prvih nekoliko puta a kada počne da mi iskače svaki minut pred oči onda mi dokurči i rukom je zgnječim i nastavim da carujem svojim spektrom.

4. Izgleda da je počeo rat dauna
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201006/23592/medium_ts.jpg
    KONAČNI OBRAČUN

neka bolji retard pobedi, momci xD

5. dosta često dok sedim negde napolju da me muva smara sve dok je ne ubijem

Znaš kako se kaže. Muva voli govno LOOOOL

6. Бобо опет има испод 50 плусића, неће моћ постоват на форум :(

7. On je super operater, ne treba mu.

8. Tako da nesh mostić i ova konjina bobo roko ima da se nagledaju mojih postova samo tako

9. Ali tako neces moci da mu namestis ban, Caro!

10. Ima li 15 normalnih ljudi na ovome sajtu?

11. Vidi se da si atenš hor.
    Gore su mi ove muve što idu za rojem.
    Njih se lako rešim pa nisu zanimljive.

12. Matori, ja tebe na ovom sajtu znam po tome što se ti meni obraćaš sa nizom kvazi uvreda. Ne znam apsolutno ništa drugo jer me ne interesuju bolidi. Već sam ti rekao da me savršeno bili rac za tvoju i od ove konjine pojavu ovde.

averidz noob sa kriterijumom

13. Misliš li da ih nisi zaslužio?

14. Nemam pojma i zabole me kurac. Čak i da jesam evo izvređao si me i pokazao da nisi ništa manje retard nego ja.

Cela sushtina problema jeste da postoje moroni poput ovog nesha i konjine roka, kojima uzhasno idem na kurac jer sam jako glup, retardiran i mentol. I oni oko toga ne mogu da urade apsolutno nishta. Osim da se trude i trude.

15. Trud?
    Gde ti vidiš da sam ti zadnjih mesec dana pisao?
    Precenjuješ se dete.

16. Daun™, donekle i razumem vas bogalje. Gledate svakodnevno zdrave ljude kako hodaju uspravno na dve noge, služe se obema rukama, mlade i lepe zaljubljene parove kako šetaju držeći se za stopostostno funkcionalne ruke. A ti ne možeš ništa od toga, i zato mrziš ceo svet. Želeo bi da su svi bogalji kao i ti, želiš da polomiš krila slavuju, da amputiraš zdrave udove ljudima. Pošto je to neizvodljivo, na svu sreću, satisfakciju, kako i sam kažeš, nalaziš u nameštanju banova Vukajlijašima. Nije neka alternativa, ali ni ti nemaš nekog širokog izbora, kao bogalju, polje delanja ti je jako suženo. Povrh svega, predsednik mesne zajednice Bachman nije izgradio obećanu invalidsku rampu na ulazu u seosku ambulantu, što te je dokrajčilo pa si ovde pomahnitao. Idi negde, iskuliraj. U Prolom banju, onu u Melencima, gde god.

17. hahahahahaha, pa narvno da je trud. Već sam ti rekao da si mi postao poznat kada si krenu da hejtuješ moju pojavu ovde. A i zadnjih sat dva se već cimaš. Tako da mojne da jedeš govna.

Priznaj sebi da zhelish da ubijesh tu malu muvu zvanu Cara ali ne umesh lolo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.