Moram nekom da se izjadam :((

1. Sa ovom konjinom bobom rokom ne pricham vishe. Kao ni sa Granjkom. Jednostavno sa mega idiotima ne mogu vishe da vodim polemiku. Na istu foru vech 10-i put pokushava da me iscima a ja vech kod drugog reda prekinem da chitam post jer znam da osim boleshtije tu nema nishta zanimljivo.

Pa pa konju

2. Ne laskaj si, Caro. Veruj mi da se smejem do suza čitajući sve ovo. Željenu reakciju nisi uspeo da dobiješ, barem što se mene tiče.

3. Ti i Hoking dva brata rođena. S tim što ti želiš depopulaciju autora na sajtu, a Hoking depopulaciju ljudi na planeti.

4. Mogu da ubijem. Znamo to obojica.
    Šteta što pvt ne može niko da čita.
    Da se ne pravimo ludi. Ljudi smo.
    Evo, da ti kažem, cimam se u pauzama dok se dopisujem sa nekim super osobama. Teške bi me muke mučile da si mi ti glavna preokupacija kao ja tebi.
    A ne ne! Grešiš!
    Ne bih da ubijem muvu. Lepo sa njom pričam jer i muva poseduje inteligenciju za razliku od krpelja koji šuketaju koječega. ;)

5. Jeste, priznajem ti da si jako velik trol i da si zapravo ti meni glavna preokupacija zbog chega te i hejtujem po sajtu jer mi smetash.

Pali

6. Biće ti kasnije žao.

7. shto bi rekao jedan mudar chovek, sada bih se bash ispovrachao ali mi je zhao jer sam tek popio pivo.
    Vidimo se na nekom narednom MOM postu. Nekom koji te bash bash dotakne toliko da se uopshte ne trudish kao vecheras. Naravno, nakon shto ja budem prvi postovao.

N O O B
    O
    O
    B

S T R I C
    T
    R
    I
    C

edit
    http://cdn.makeagif.com/media/10-12-2014/kcl1NS.gif
    http://s18.postimg.org/7qp9z7b2v/output_Jg7_T1_J.gif

8. Caro, ponašaš se kao dete koje dođe, poruši drugom detetu kulu od peska, a onda otrči kod mame i tate i izdaleka se ruga ovom detetu koje je napravilo kulu, ono, plaziš se i govoriš nja njanjanja njanjanjanja. Mali, obogaljeni podlac. S tim što su moje kule od armiranog betona, malo snažnije i malo večnije. Sve i da se kolicima zaletiš u njih poput kamikaze, računajući na jednačinu iz fizike masa x ubrzanje, ne bi uspeo ni da ih zagrebeš, bedni crve.

9. Je l' može neko da mi linkuje Carine postove zbog kojih ste ispizdeli noćas, mrzi me da iskopavam

10. Namestim ban, i namestio sam ih gomile, jer je to satisfakcija

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/12/02/04C04DE00000044D-0-image-20_1417534305221.jpg

Tako shto zapenela nubina poput tebe dobije nemoguchnost postovanja usled moje superiornosti.

11. Радјард Куплунг
    Je l' može neko da mi linkuje Carine postove zbog kojih ste ispizdeli noćas, mrzi me da iskopavam

Ovo shto je degen citirao je posledica. Uzrok je link lolo

12. Mozhda ih je povredilo shto sam ismevao definiciju malog kera koja je

K U L T N A
    U
    L
    T
    N
    A

13. Caro, nije ti palo na pamet smeštenu u toj akustičnoj lobanji, da ja volim ovakve tipove diskusija i da me mnogo zabavljaju? Meni je ovo gušt i sit sam se ismejao noćas. Za razliku od tebe, koji sve ovo pišeš iz nekih skroz različitih pobuda. Nisi ni svestan koliko mi zadovoljstvo pričinjavaš.

14. djeco, ajte spat :)

15. caro,if the beef between us,we can settle it,with the crome and metal shit

16. Dodeljujem poen Cari, mnogo ste popenili

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.