Moram nekom da se izjadam :((

1. reci joj da je to dzovanski, prostacki itd.da moze da bude privlacna i ako je zakopcana do grla..reci joj da moze da nadje kurcine i bez toga..kupi joj zensko guci odelo, elegantno, otmeno i videces da ce da joj se dopadne..

2. Nesanica, vec dva sata ne mogu da zaspem.

3. brate, ne zhelim sazhaljenje, zhelim pomoc.
    Hvala u svakom sluchaju

4. borko ahhahaha cao borko

5. obrisao sam post,jbg,al video si to je bitno

6. vole ako imas kameru slomi je kao slucajno sigurno ce da se skida za nekog lika..ako vec nije..mozda vec kruzi neki snimak po skoli..da vidim te slike pa cu da ti kazem kakva je situacija, imam iskustva u tim stvarima..ja svaki sex snimam,krijuci naravno.imam 3 kamere koje kao ne rade ako neko pita..to mnogi rade..znam lika koji je jebo maloletnicu i sve lepo snimio,njemu svaka cast ali nije ispao dzentlen

7. Krivo mu što se ona jebe a on ne jebe.

8. Vole, jesi ti dupli onoga sa sestrama? Koji beše, ne mogu da se setim...

9. Mislim da ću raskinuti s momkom........ :(

10. Nemoj mnogo da misliš.
    Odluči se

11. a ne mogu da ne mislim....nije mi u prirodi....

12. Mislim da ću raskinuti s momkom........ :(

Komad, jedna za vas, lady:

https://www.youtube.com/watch?v=tgUyDhwDFdU

13. Shta zashto. Zna se zashto.

Juche sam poslao komatu nevini kisich, na shta je ona meni uzvratila strastvenim kisichem koji nisam odmah prepoznao. Posle toga sam i ja njoj podelio strastveni kisich.

Danas je dan B

:*

A ima i milion drugih razloga. Sitnijih i krupnijih. Tokom svih ovih godina. Često je razdvojena, glup život i posao a i dečko joj je muško.

14. AndjelkoNS
    Zašto komad?

a jooj...milion je sitnih i krupnijih razloga.......nakupilo se tokom godina....
    razdvojenost najviše učinila svoje......glupi život i posao.....a muško, ko muško....

15. Kontam jedino nasilje ili prevara mogu biti validni razlozi. Ostalo je smejurija.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.