Moram nekom da se izjadam :((

1. Ne možeš sebi zapovijedati, to je najteže u životu, ali ne pravi sranje, vrati se kući živ. Znaš kako mudro u Domu za Vješanje baka kaže Perhanu: 'Sine, da se oženiš i u vodu da skočiš, nikad nije kasno!!!!'

2. мада мислим да ћу прије себи направити срање. данас се возам ривијером из досаде чисте, или бијеса неког не знам,кад оно милион жандарма чекају и заустављају возила а ја припит већ био, одврно музику до даске и обуо јапанке, ко права сељачина бијељинска

3. нису ме примијетили срећом

4. лик ми је нашао личну и сада тражи сома динара да ми је врати :(

5. hahah, istuci ga ako je fizicki jadan

6. matori,ne sme to da radi...to je isto ko da ti je uzeo licnu iz ruke i nece da ti je vrati

7. пише ми адреса гајбе на личној, а неволем да ми неко долази на адресу :(

8. pa ako ti neces ili ne mozes da se obracunas s njim zovi policiju jbg lik ti je bukvalno ukrao licnu

9. pa i rekao sam da ga istuces ako je jadan fizicki, ako nije plati i pocasti ga sa 500 dinara plus

10. још ми се лик јавља на фејсу са правим именом и презименом и тражи сома динара, као вађење нове кошта 5 сома ред је да ми даш бар сома

11. povedi mene sa sobom,ja znam da napravim jezivu jako facu vazi sto ce ti traziti hiljadu dinara

12. prijavi ga muriji i pokaži im poruke sa fejsa

13. оланиче имам прељутог огромног кера, размишљам њега да поведем

14. hhahahaj olanikova faca
    ovaj hoce da se bije a ol ga pogleda onako

15. daj njegovu sliku ovde da procenim nesto

16. vazi sto ce hteti da se bije,dace nama 1000 dinara,

17. нема нешто слика на фејсу, а и то што има су јебено премутне. нека металика лик

18. samo ti ga pogledaj jednim inverznim andjelkom za svaki slucaj

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.