Moram nekom da se izjadam :((

1. labavok sad ozb da ti odg, ako je teo jebati tvoju, pa i nije ti baš drug, ako je tela da je spava, pa i nije ti baš đevojka.

2. Baron Samedi, kakvi ljudi..pa vecina ljudi su gluperde, sljam, prevaranti itd..

3. Dionysio, znam ja sve to.misle da sam glup a ne znaju da ja znam da mi cine zlo

4. Haha, ne daj se vragolanima. ZGLOBNE DUSHEK MOGU DA GA FISHEK!

Haha, a ne vidim situaciju u kojoj bi to moglo "lepo" da se pita, a još manje vidim situaciju sa pozitivnim odg.

5. лабо ишутирај је у пичку

6. Da mu zabijemo klince pod nokte? Da mu puštimo krv?
    https://www.youtube.com/watch?v=B6gzPetsQyw

7. њему окачи овај линк на зид фејзбука
    https://www.youtube.com/watch?v=xPWy1931-rs

8. Dal odgivarate labokvu

9. Evo sad neki lik ide ulicom i urla ,,Jesi me isterala iz stana, jesi rekla da si raskinula s njim'', možda je to tvoj drug :)

10. e on je, sad me zvao.jebo je ali nije htela da on zivi sa njom posto joj ja placam stan

11. e on je, sad me zvao.jebo je ali nije htela da on zivi sa njom posto joj ja placam stan

A zato živi sama?

12. Šalu na stranu, okončaj tu vezu, da ti je ne znam kako teško. I nju skini sa svog novčanika.

13. лолчина па подразумева се да се ликовима свиђа ако је добра риба, замисли блам да фураш рибу коју нико од твојих не би каро
    наравно то се не ради, чак ни не буљиш ко наложени тинејџер или рајдер, о распитивању за њу да не причам, али свакако да постоји свесност осталих кад је препичка у питању

14. ortak mi je rekao da mu se svidja moja devojka i pitao me jel moze da proba kod nje..nije mi bilo svejedno..rekao sam mu da ne znam..

Лабо, тај ти друг није. Па, јеботе, какав си то коњ кад муваш девојку свог друга. Чак и да ти је бивша, па не би било у реду. Терај га у курац. А са девојком обавезно поразговарај да видиш шта она има да каже.

Ima super ljudi koji su spremni da pomognu, ima govana kakvih nema ni u zatvoru...
    Skoro sve moje komšije su Ok, ali ima tri četiri govneta, to je da pukneš...

Бароне, којим случајем знам у каквим си говнима. Од људи не очекуј ништа, навикавај се да мораш сам себи да помогнеш.

15. Sto brate jebu je obojica pa na masnu pivcugu

16. isutiraj nju, ona je kriva....verovatno mu je davala nekog povoda ko sto sve ribe rade, verovatno ga je gledala dok ti ne gledas, osmehivala mu se i pricala sa njim kako ne treba...
    gde ima dima ima i vatre

17. Bolje biti bogat i zdrav, jer stace ti bolest kad nemas para!

18. jbt al je degenko ovaj vejv rajder ni malo se nije promenio,degenko 2013.,degenko 2015. pa kad ces biti nedegenko jednom u zivotu barem jebem te u usta

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.