Moram nekom da se izjadam :((

1. Aj brt mozda joj treba nemoj si na kraj srca

2. Imao sam jebeni rak limfnih žlezda...Izlečio sam se I sada sam na dijeti...Dok sam ležao u šok sobi sa rezom od sise do plećke, I drenčugom(jedna vrlo lepa cev koju ti nabiju izmedju rebara), razmišljao sam kome bi sve jebao mater, jer je prethodnih 15 godina brlo vrlo stresno usled divne interakcije izmedju moje malenkosti I ljudi...E onda su isle hemoterapije I skeneri...Tada sam se vise bavio kako da se nakrkam 11 dana kad prodju onih 4 dana bolova u želucu...I bilo je svega I svačega...Tako da sad mogu samo da izjavim kao Vojvoda Šešelj, da ljudi sa kojima sam išao u školu zadnjih 15 godina(I učitelji I djaci) kao I komšije I mnogi drugi, mogu da mi popuše kurčinu...
    Imam diploma za koju su me jebali sa kojom mogu da obrišem dupe, jer ne smem da radim sa agresivnim materijama...Mnogo muke I truda, ne prospavanih noći I konačan rezultat, da bi me Bog posrao...Pouka deco, naučite da pravite lovu, a fakultet ko jebe...

3. Tačno, pseto88. Iks puta sam morao dokazati doktorima (ja ih zovem Inžinjeri Ljudskih Duša), koji su tek došli s faksa, pa mi kao narede da radim s pacijentom neke procedure koje se nikako ne smiju raditi. Samo im kažem: "Uzmite dvije biste Radovana Karadžića umjesto onih lavova i stavite na kapiju i zapalite mu svijeću. Da njega i ove države nije bilo, vi ne biste ni upisali, a kamoli završili medicinu ;-) Malo zaplaču, kasnije šute, skontaju da sam ljuto u pravu. Ako se pobune, pitam ih odakle su, kad odgovore, kažem im: "Aaaaa, zato u tvom kraju ima puno incesta."

4. 91. сам, одавно је изветрила она вакцина из основне

5. Jel sam zaboravio da napomenem da sam završio u bolnici 4 dana posle diplomskog...

6. I kad vam roditelji kažu da je najbitnije obrazovanje, vi ih oterajte u kurac...Najbitnije je zdravlje...Jebala ih I škola I drugarstvo I obrazovanje...Jebem ti državu u kojoj se ovako živi...

7. ortak mi je rekao da mu se svidja moja devojka i pitao me jel moze da proba kod nje..nije mi bilo svejedno..rekao sam mu da ne znam..

8. jebi ortaku mater
    prebij ga na smrt pizda mu materina raspala
    ako treba mogu skoknuti da ga mlatimo zajedno

9. Pa kad sam rekao nesto sto nije tacno brt

10. oblakmatori, nema veze bog sve gleda

11. gde nema veze
    to su nedopustive stvari
    daunovski je sa njegove strane

12. oblakmatori, nema veze bog sve gleda

Idi na more/u selo/van grada/ na par dana, i pomisli šta Bog gleda u gradu u tom trenutku.

13. хвала на саветима бароне

14. Čestitke, Barone, i ortakova keva se izlečila od raka limfnih žlezda skoro, kolko sam skapirao, zajeban je jer se razmnožava ko šiptar i širi gde mu se ćefne. Jebeš diplomu, ona ti je dokaz da si bio spreman da se iscimaš oko nečega, a i koji ćeš kurac među opasne materije. Svako dobro tebi, sad kad si skapirao da su ljudi uglavnom kompletni degeni, lako ćeš se uglaviti negde gde nije potrebno prenositi plutonijum u džezvi.

15. Zasto kulirate barona jebote

16. 2 posta dok napisah, bravo

17. Ima super ljudi koji su spremni da pomognu, ima govana kakvih nema ni u zatvoru...
    Skoro sve moje komšije su Ok, ali ima tri četiri govneta, to je da pukneš...

18. pa logicno da je zdravlje na prvom mestu..kakav fax, rizicna je to investicija, treba da se on isplati a grdne pare se daju.o trudu i odricanju da ne pricam..ali ipak, oni koji ga zavrse su u boljoj poziciji, tako da ..ne znam..

19. Valjda postoji sumnja da baroniše jbg, takav je nick, ne uliva poverenje

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.