Moram nekom da se izjadam :((

1. kul ker jbt, vedra duha, voli decu

2. obrnuo krug mekanoscu i postao ljut sto bi ollanik rekao

3. Feretka
    http://www.dodaj.rs/f/1R/Vf/2GfwJuh0/feret-napolje.jpg
    Teo sam da kupim jeftine su al gadovi jedu samo čisto meso ne ko ker ko će to da rani

4. TULJANE KAKAV TI JE TO FLEGŠIP KOJI NE MORAŠ DA ŠETAŠ SA KORPOM NEGO MOŽEŠ BEZ AXAXAXA DRŽITE MAČKE KURČEVI SU VAM MALI

5. LOL, CELT BACIO PAR SKEČEVA DOBRIH
    INAČE SAVRŠEN
    http://www.staffy-bull-terrier.com/img/ast5.jpg

6. A REALNO RAĐ XAXAXAX
    IMA KERA FLEGŠIP PREOPASNOG A VAMO KAD DOĐE MURIJA PA ZNATE TA RASA NJE OPASNA NISAM DUŽAN JA PO ZAKONU DA NOSIM KORPU ZA NJEGA

7. UČI KERA DA PREDE KO MAČKA PRED MILICIJOM

8. туљане да си имао флегшип кера без корпе не би смео пандур ни да ти приђе

9. Нису ми ни пришли никад, јер имам љутог флегшип кера

Ово је било по пријави, па су морали да дођу.

Иначе кер ми је баш љути флегшип, био је 4ти најлепши пас на најхацеизложби у италији 2011

10. UČI KERA DA PREDE KO MAČKA PRED MILICIJOM

Milicizuj učitelje da predu ko ker pred mačkom

11. AHAHAHHAHAH, ADMINI SA POMOZIMO KONJE ZVONKA BOGDANA SU ME BANOVALI I NE MOGU NIŠTA DA KOMENTARIŠEM...

OLANIČE, INZVINI AKO SAM POVREDIO TVOJA OSEĆANJA. KUPIĆU TI MARAMICE DA IZDUVAŠ SLINE....

12. Ajd nemoj lupati tako brt
    Olanik nije ušao na stranicu pa ja ne znam ima 2 meseca fazon.

13. љоаољољљ и мени баном су претили

14. АЛИ СЕ ЗНАЛО ДА САМ ФЛЕГШИПЕР ПРАВИ И МОРАЛИ СУ МЕ ОСТАВИТИ

15. Rajderu, i ti nekada znaš naljutiti moderatore, budi iskren.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.