Moram nekom da se izjadam :((

1. Не знам што си банован али се слажем са одлуком, ја не знам ко би те желео било где.

2. сад видим банован и пројектант ЛОЛО

ЈЕБИ ГЛУПЕ ЉАЈИЋЕВЕ СВЕДОКЕ!

3. хаха која екипа. да није и корнелију ту негде да се банује и он то би већ било оно знаш оно брате оно

4. OLANIČE, INZVINI AKO SAM POVREDIO TVOJA OSEĆANJA. KUPIĆU TI MARAMICE DA IZDUVAŠ SLINE....

Nije olanik, poyy

5. Написао лик да смо упропастили живот натнат, не знам шта је очекивао друго, да га водим на бајадеру, воће богаташа, па лол

6. Rajderu, i ti nekada znaš naljutiti moderatore, budi iskren.

Celtiče, prestani da se ulizuješ, ne priliči tvojim godinama.

Pošto nisi upućen, ja ću da te uputim u priču - i dalje prozivaju NatNat. Javno. Tamo na fejsbuku. Ne razumem čemu to.
    Oterali su ženu, koja je bil skroz na mestu, odavde, a sad je prozivaju i tamo. Verovatno gaje neke frustracije što im nije odabirala definicije.

Ja sam napisao da nije uredu da prozivaj ženu, a neko od njih mi je napisao da pozdravim mamu. Moj odgovor je bio hvala. I dobio sam ban.

7. Za razliku od vas cipiripi-mafije, ne ulizujem se. Laku noć.

8. Oterali su ženu, koja je bil skroz na mestu, odavde, a sad je prozivaju i tamo. Verovatno gaje neke frustracije što im nije odabirala definicije.

Ja sam napisao da nije uredu da prozivaj ženu, a neko od njih mi je napisao da pozdravim mamu. Moj odgovor je bio hvala. I dobio sam ban.

Прво немој да лажеш ту, разумеш? Лажовчино једна, сад те искључујем, разумеш? Магарче један, разумеш? Идемо даље, да чујемо добро вече.

9. Dobro veče, Shomy, ljut nemoj byty.

10. Па зато што то нема никакве везе са њом и не прозивамо њу. Можда има везе са нпр. Наташом Беквалац, одакле знаш ? Можда кад напишемо "натнат смајли" мислимо на то да наташа беквалац воли да се смеје двапут, па је зато натнат а не нат. Шта, да смо написали "селтик смајли" то би значило да прозивамо селтика са вукајлије, не разумем ? А и зашто је то прозивање ? Правимо натнат смајлије, не капирам шта ту има лоше и зашто би се било ко љутио због тога ? Смајли=осмех=срећа. Што си дркош брт ?

11. Cuti seltice id u picku materinu cuce te neko!

12. Па зато што то нема никакве везе са њом и не прозивамо њу. Можда има везе са нпр. Наташом Беквалац, одакле знаш ? Можда кад напишемо "натнат смајли" мислимо на то да наташа беквалац воли да се смеје двапут, па је зато натнат а не нат.

Brt, aj sad realno. Ovo zvuči kao kad se klinac prvi razred pravda učiteljici...

Што си дркош брт ?

Neću te dirati više. Izvini.

13. ај бре рајдеру терај се у курац немој да си досадан

14. Не правдам се никоме, само ме нервира што мрачите а ми пропагирамо љубазност добронамијерну. Скинућу ти бананамена тамо јер сам добар човек, да.

15. натнат смајли је врло љубазна форица и, сада већ могу слободно рећи, део фолклора вујаклије
    мсм прављење смајлија да спада у прозивање па не ЛОЛЧИНА

16. Cuti seltice id u picku materinu cuce te neko!

ох не, сад ће неки статус о мајци са ексклузива.ба...

17. Jebaće vas rajder, samo se vi zajebavajte.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.